Újdonságok az SAP kínálatában

Walldorf, NémetországTöbb bejelentést is időzített európai megakonferenciájára az SAP. A madridi eseményen a szoftvergyártó azon innovációit hangsúlyozta, melyek a mobilitás, a közösségi hálózatok, a nagytömegű adatok, a felhő egybemosódásából adódó, újfajta felhasználói élményt adnak.

A bejelentések első csoportjába tartoznak a memória-alapú megoldások, melyekkel könnyebbé válik például a valós idejű banki kockázatmenedzsment, a kereskedelmi promóciók tervezése, a fogyasztói szokások analízise. Egyúttal elérhető már a piacon a HANA legújabb támogatási csomagja, mely tovább támogatja az üzletkritikus tranzakciós és analitikai alkalmazásokat.

Pllanatkép az egyik keynote eloadásból
Pllanatkép az egyik keynote eloadásból

Az új Windows operációs rendszerhez is mutatott be hatékonyságnövelő app-okat az SAP. A Workdeck egy felületre hozza össze a manageri jóváhagyásokat, mint pl. utazási, szabadságolási kérések. Az SAP Manager Insight a munkaerővel kapcsolatos főbb adatok áttekintését biztosítja, köztük pl. a különböző helyszínen lévő munkavállalók kompetencialistája. A tervezett alkalmazások sorát bővítik az oktatást, a munkaerő kiválasztását, a céges szabályok megismerését megkönnyítő app-ok.

A vállalat nyilvánosságra hozta azon tervét, hogy innovatív megoldásaival felturbózza a világ legnagyobb üzleti hálózatát, az évente 300 milliárd dollárnyi tranzakciót elkönyvelő Ariba Network-öt, melyhez közel 1 millió cég csatlakozott. A cég szerint ezzel tovább nő az együttműködő felek hatékonysága. Ide kapcsolódó hír, hogy a felvásárolt Ariba ügyvezetőjét az SAP beválasztotta a globális vezetői testületébe.

Elhangzott az is, partnerei számára megnyitja az SAP Netweaver Cloud szolgáltatást a szoftvercég, melynek köszönhetően ők is fejleszthetnek felhő alapú megoldásokat, és piacra dobhatják azokat az SAP Store-on keresztül.

A szoftverház egyúttal megújítja az ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) kínálatát, melynek egyik részét az adja, hogy memória alapú technológián szintén elérhető a CRM, jelentős gyorsulást biztosítva. A cég elképzelése szerint e megoldáshoz elérhetővé teszi a gyors bevezetési módszertanát, melynek köszönhetően akár 12 hét alatt megtörténhet az implementáció az előre konfigurált beállítások mentén. Piacra került az SAP 360 Customer megoldás is, melyben ötvöződnek a különféle, a vásárlót középpontba állító technológiák, mint pl. CRM, JAM közösségi platform, értékesítés támogatás, ügyfélszegmentálás, mobil bankolás stb.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 190 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.