Tarolnak az SAP termékei a felméréseken

December 27, 2012 által SAP News 0

Walldorf, NémetországTöbb új felmérésen szerepelnek piacvezetőként az SAP különböző megoldásai-jelentette be a szoftvervállalat.

Legutóbb, a Gartner mágikus négyzet jelentése nevezte meg piacvezetőként a szállítót, az integrált jövedelem- és ügyfélmenedzsment szoftvereket vizsgáló jelentésében, mely az SAP Billing and Revenue Innovation Management termékét vette szemügyre.

Az egyik biztosítói megoldás, az SAP Claims Management három díjat kapott a Celent, nemzetközi pénzügykutató és tanácsadó cégtől. Szintén egy Gartner mágikus négyzet felmérés, mely a kereskedelmi bankok alapfolyamait támogató IT-eszközöket vizsgálta, jellemezte a piac legjobbjaként a szoftvercég banki applikációit.
A vállalati kockázatkezelés, megfelelőség szegmensében értek el vezetői státuszt a 2011-ben piacra bevezetett kockázatmenedzsment, és folyamatkontroll megoldások- melyről egy másik, Gartner mágikus négyzet felmérés tanúskodik. Mindezeket a kereskedelmi számok is alátámasztják, az idei egyik negyedévben például 60%-os bevételnövekedést regisztrált az SAP a pénzügyi szolgáltatások szegmensében.

Szintén többszörösen díjazta a Ventana Research az SAP-t, és a SuccessFactors, SAP-vállalatot. A fenntarthatósági, és az analitikai termékek elismerése mellett a német gyökerű vállalat megnyerte az IT-innovációs díjat a HANA memórialapú platform fejlesztéséért is.

A már említett Gartner, valamint az IDC kutató cég szintén a piac legjobb közmű IT-szállítójának nevezte az SAP-t, melynek speciális megoldásait 600 ilyen nagyvállalat használja.

A hivatkozott jelentések:
Gartner: Magic Quadrant for Integrated Revenue and Customer Management (IRCM) for Communications Service Providers (CSPs), Magic Quadrant for Enterprise Governance, Risk and Compliance (EGRC) Platforms, Magic Quadrant for Utilities Customer Information Systems, Ventana Research Leadership Awards 2012, IDC MarketScape: Customer Care and Billing in Competitive Unbundled Energy Markets, 2012 Vendor Assessment

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 190 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2012 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.

Tags: