SAP-s megoldásokat ismertek el

Walldorf, NémetországAz elmúlt hetekben több olyan hírt hozott nyilvánosságra az SAP, melyben termékeit ismerték el különböző piackutató cégek. A sort a Forrester Research kutatása nyitotta. Itt
vezető szállítóként nevezték meg az SAP-t, megoldásai erős architektúrája és kapcsolódó stratégiája miatt. A big data-hoz kapcsolódó prediktív analitikai termékeket vizsgáló jelentés 10 szállítót vizsgált 51 kritérium alapján.

A Gartner két új jelentésében is kiemelte a szoftvercéget. Az üzleti intelligencia és analitikai szegmenst értékelő globális felmérés a mágikus négyzet vezető negyedébe sorolta a walldorfi székhelyű vállalatot. Szintén ezt a minősítést hozta az adatmenedzsment kutatás, melybe az SAP Sybase IQ server-t, az SAP HANA platformot is belevették.

Az irányítás, vállalati kockázatok, és megfelelőség termékvonala pedig másodszorra kapott díjat a GRC 20/20 elemző cégtől a 2013 GRC Technology Innovator Awards-on.

A hivatkozott jelentések:
The Forrester Wave: Big Data Predictive Analytics Solutions, Q1, 2013.
Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics, Gartner
Magic Quadrant for Data Warehouse Management Systems, Gartner

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 232 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2013 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.