Ötletversenyt hirdet az SAP

WALLDORF, NémetországEgyemistákat, főiskolásokat szólít meg az SAP globális versenye, az „Utility of Tomorrow”. A szoftvercég olyan ötleteket vár, melyek új dimenzióba helyezhetik a közművállalatok ügyfélélményét, és segíthetik a szektor cégeit a jövő kihívásainak való jobb megfelelésben.

A cég közlése szerint a közmű iparág szolgáltatásai világszerte átalakuláson mennek át. Míg korábban a felhasználók megbízható, és alacsony költségű áram-, gáz-, víz-, és más szolgáltatókat preferáltak, olyan elvárások is látszódnak, melyben megjelenik a választás, a személyre szabottság, a folyamatos kommunikáció megléte. Ám a jelenlegi szabályozói keretek, és öregedő infrastruktúra azonban megnehezíti az ezen kihívásoknak való válaszadást.

Így a verseny többek közt választ keres arra, miként kapcsolódik a közmű a digitális világba, milyen technológiák, alkalmazások tudják megváltoztatni azt a módot, ahogyan kapcsolatba kerülünk a közművekkel, miképpen lehetséges megoldani az energia termelés, és elosztás kérdését a jövőben. A pályamunkákat több kategóriában, pl. zöld energia, vízkezelés, hulladékmenedzsment várják.

A pályázóknak a verseny honlapján www. utilityoftomorrowcontest.com kell regisztrálniuk, és így kapnak majd bővebb instrukciókat a nyáron elrajtoló megmérettetésről.

A nyerteseket meghívják a a Szilícium-völgybe, ahol a résztvevő közmű vállalatok, és az SAP szakértőinek segítségével finomíthatják tovább ötleteiket. A döntősök továbbá a szoftvercég októberi TechEd konferenciáján prezentálhatják majd elképzeléseiket, Las Vegasban.

A verseny szponzorálásában egyetemek (pl. University College London, University of Oxford, University of Mannheim, University of Liechtenstein) és közmű vállalatok (pl. Israel Electric Corporation, San Diego Gas and Electric) vesznek részt.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 232 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2013 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.