SAP képzés mozgássérültek számára a SUHANJ! Alapítvány szervezésében

BudapestAz SAP Hungary Kft. támogatásának köszönhetően, a SUHANJ! Alapítvány szervezésében 2013. március-áprilisában 14 mozgássérült hallgató és egy alapítványi munkatárs vehet részt ingyenesen egy kétszer egy hetes, oklevelet biztosító SAP tanfolyamon. A program célja a részvevők munkaerőpiaci esélyeinek javítása. A képzés tartalma: SAP alapok, SAP pénzügy/könyvelés és SAP mobil applikációk tanfolyamok.

A szoftvercég és a SUHANJ! Alapítvány együttműködése 2012 tavaszán indult. Akkor SAP magyarországi leányvállalata a SUHANJ! látássérültek számára szervezett sportprogramjainak fejlesztését támogatta, az alapítvány pedig több alkalommal szervezett érzékenyítő programot a cég munkatársainak.

A mostani, informatikai képzés piaci összege 6 millió Ft. Korompay Zoltán, az SAP Hungary Kft. oktatási vezetője elmondta, hogy ez a fajta tudás egyre keresettebbé válik a vállalatoknál, így komoly előny a munkaerőpiacon. Az utánkövetés érdekében a Suhanj, és az SAP figyelemmel kíséri az oktatásban részt vett álláskeresőket, miként javította e tudás megszerzése a álláspiaci esélyeiket.

HÁTTÉR – a SUHANJ! Alapítványról
A SUHANJ! Alapítvány közhasznú szervezet, mely megosztja a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal, integratív sportklub, ahol mozgásukban korlátozottak és épek együtt sportolnak, mozgalom, melyet elkötelezett önkéntesek és amatőr sportolók nyitott közössége alkot, és adománygyűjtő alapítvány, mely rendszeres edzéslehetőséget biztosít látás- és mozgássérülteknek több sportágban.

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérü̈ltek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban (futás, spinning, jóga, kranking, úszás) tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó, szemléletformáló akciókat és érzékenyítő programokat szervez.

Az Alapítvány közhasznú céljai szerepel a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 232 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2013 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.