SAP: hajrá Hoffenheim!

Walldorf, NémetországAz SAP AG szoftvercég bejelentette, hogy a német fociligában szereplő TSG 1899 Hoffenheim csapatát fogja szponzorálni. A megállapodás 2013/14-es szezontól lép érvénybe, és várhatóan három éven keresztül lesznek láthatóak az IT vállalat logói a játékosok ruháján, a sajtótájékoztatókon, valamint az edzések helyszínén is.

A focicsapat és az SAP együttműködése már több éve elkezdődött, a Hoffenheim régóta használja a szoftvercég vállalatirányítási rendszerét a könyvelés, az online kereskedelem, a merchandasing támogatásához. Várhatóan új megoldásokat is bevezet a Hoffenheim, mely a jegyértékesítést, a szurkolói élmény fokozását, és a játékosok értékelését segítik.

Ennek érdekében az SAP a Frauenhofer Intézettel tervez összefogni, melynek eredményeképpen a focisták mozgását szenzorokkal követik le az edzéseken, és így ők azonnali visszajelzéseket, instrukciókat kaphatnak.

„Technológiai partnerként több éve támogatjuk a TSG 1899 Hoffenheim-et, és örömmel mélyítjük el az együttműködésünket. Megoldásaink bevezetésével a játékosok, és drukkolók számára teljesen új élményt fogunk biztosítani. A mobil alkalmazásokkal közelebb visszük a szurkolókat a csapathoz, az innovatív tréning értékeléssel pedig a játékosoknak kívánunk új lehetőségeket adni, hogy növelhessék teljesítményüket.” –mondta Michael Kleinemeier, az SAP MEE (Middle& Eastern Europe) régiós elnöke.

A csapatot Dietmar Hopp, az SAP egyik alapítója is segítette. Ennek is köszönhető, hogy a 2000-es évek elején egy helyi klubból a Bundesliga szereplőjévé vált a csapat.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 232 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2013 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.