Piacfelmérések az SAP megoldásairól, és márkaértékéről

Walldorf, NémetországTöbb friss tanulmányt ismertetett az SAP, melyben megoldásai előkelő helyen szerepelnek.

Mobilitás
Az IDC elemző cég szerint tizenkettedik éve vezeti az SAP a vállalati mobilmenedzsment szoftverek piacát, melyen a tavalyi bevételek alapján tizennégy százalékos világpiaci részesedést ért el.
A Gartner mágikus négyzet felmérése a vezető szállítók közé sorolta az IT-cég megoldásait a mobileszköz menedzsment terén, mellyel piacvezető a vízió teljessége, és a megvalósítás képessége mátrixban.

Analitika
Az üzleti intelligencia, analitika, és teljesítménymenedzsment szegmensét vizsgálta az a Gartner felmérés, melyben 22%-os részesedéssel bír első számú szállítóként a walldorfi székhelyű cég.

Alkalmazások
Megőrizte, és növelte is részesedését az ellátási lánc szoftverek terén az SAP -erről szintén egy globális Gartner felmérés tanúskodik.

Felhő
Közel 30 millió cloud felhasználóval, mely a legtöbb a szegmensben, rendelkezik az SAP, melyről legutóbbi pénzügyi gyorsjelentésében
számolt be.

Márkaérték
A kontinentális Európa legnépszerűbb márkájaként jelölték meg, 34%-os növekedés mellett az SAP-t, mely így meghaladja a 34 milliárd értéket. Az egy év alatt elért emelkedés összhangban van a részvényárak növekedésével. 2006 és 2013 között az egyik legjobban teljesítő brand volt- áll a BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands tanulmányában.

Hivatkozott felmérések:

  • IDC „Worldwide Mobile Enterprise Management Software 2012-2016 Forecast and Analysis and 2012 Vendor Shares
  • Gartner, „Magic Quadrant for Mobile Device Management”, May, 2013
  • Gartner, „Market Share Analysis: Business Intelligence, Analytics and Performance Management 2012″
  • Gartner, „Market Share Analysis: Supply Chain Management Software, Worldwide, 2012″

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 248 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2013 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.