Hetedik éve van a csúcson az SAP

Walldorf, NémetországAz SAP AG bejelentette, hogy hetedik, egymást követő évben is a leginkább fenntartható szoftvercégként rangsorolta a Dow Jones listája.

E listát elsőként 1999-ben állították össze azzal a céllal, hogy iránytűként segítse a befektetőket. A 2013-as indexben a 21 főbb mérőszám közül 15-ben a szektor legjobb eredményét érte el az SAP. Ezek közé tartozik pl. az ellátási lánc menedzsment, a környezeti beszámoló, a klímastratégia, a munkaügyi gyakorlatok.

Az ide kapcsolódó jelentés kiemeli, hogy 2012-ben az SAP AG kiadta az első integrált jelentését, mely aláhúzza a fenntarthatóság üzleti stratégiába, és üzleti modelljébe való felemelését. Egyben elismeri a szoftvercég belső működést célzó hatékonyságnövelő lépéseit, a munkatársai megtartását célzó programjait, valamint a társadalmi felelősségvállalási erőfeszítéseket.

Tavaly az SAP 1200 non-profit szervezet számára adományozott megoldásokat, és több mint 130 000 önkéntes munkaórával segítette az ígéretes fiatal vállalkozókat.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 248 500 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2013 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.