Ismét a legjobb bevezetéseket keresik

BudapestIdei évben is keresi a közép-kelet európai régió, köztük Magyarország legjobb üzleti szoftverbevezetéseit az SAP. Minden olyan szervezet jelentkezhet, melynél 2013. január 1. és szeptember 2.-a között indult el SAP rendszer.

A cégméret nem akadály, három kategóriában (kis, közepes, nagyvállalat) osztanak majd arany, ezüst, és bronz díjakat. A kategóriák legjobbjai kijutnak a következő, nagyobb fordulóra, ahol Európa, Közel-Kelet, Afrika vállalatai mérkőznek meg.

A negyedik éve megrendezésre kerülő verseny célja változatlan. Olyan cégeket kíván elismerni, melyeknél a legmagasabb minőségben történt meg SAP szoftverbevezetés, eközben törekedtek a gyors, költséghatékony implementációra, és így komoly üzleti értéket teremtettek.

A versenyen tavaly, és tavalyelőtt is díjaztak magyar vállalatokat. A GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft., és a vérnyomásmérőket forgalmazó Hungimpex Kft. kapta meg az ezüst díjakat.

A jelentkezéseket online módon lehet megtenni, november 29-ig, az SAP Quality Awards weboldalán, ahol a részletes feltételek is megtalálhatóak. A szervezők most is olyan projekteket várnak, melyek elismert módszertant követtek, professzionális projektmenedzsment övezte a bevezetést, és követték a szoftvergyártó 10 minőségi alapelvét.

Jiri Synacek, az SAP közép-kelet európai minőségbiztosítási igazgatója szerint a megmérettetés kiváló lehetőség a bevezetést végző partnercégek elismerésére is.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 251 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2013 – SAP AG.
Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.