Mobilos értékesítési vezető az SAP-nál

BudapestAz SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy Mészáros Tibort nevezte ki a mobilmegoldásokért felelős értékesítési vezetővé. Az új szakember felel az üzletág felépítéséért, a szoftvercég mobilmegoldásainak képviseletéért az SAP meglévő, és leendő ügyfeleinél.

Mészáros Tibor
Mészáros Tibor

Mészáros Tibor jelentős tapasztalatokkal bír az értékesítés terén, ezt megelőzően a HP, valamint több infokomunikációs cégnél, mint pl. KFKI, Matáv töltött be hasonló pozíciókat, és többször nyerte el a legjobb értékesítési vezető címeket.

A mobilitás az SAP egyik globális pillére, mely jelentős bővülést könyvel el évről évre. Jelenleg a szoftvercég alkalmazásait 129 millió felhasználó veszi igénybe. A hazai helyzet kapcsán a leányvállalat közleménye úgy fogalmaz, mostanra érett olyan állapotba a vállalati mobilitás szegmense, hogy külön csapat foglalkozzon vele.

A szakember Ablonczy Balázsnak, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

A mérnök végzettségű Mészáros Tibor (42) szabadidejét családja, két gyermeke körében tölti, de szívesen hódol az ökölvívás hobbijának is, melyből edzői minősítéssel rendelkezik.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 248 500 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.


Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2013 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.