Partnereit is a felhőbe hívja az SAP

WALLDORF, NémetországTöbb cloud szolgáltatóval tervez együttműködést az SAP annak érdekében, hogy ők is tudják kínálni az SAP-minősített, felhő alapú HANA infrastruktúrát és alkalmazásokat.

Jelenleg 12 szolgáltatóval folynak az egyeztetések, melyek összesen 580 adatközpontot jelentenek világszerte. A nyilvánosságra hozott partnerek között olyanok találhatóak, mint China Datacom, Fujitsu, Hitachi Data Systems, HP, IBM, Swisscom, T-Systems, Verizon, VMware.

A cég szerint a referencia architektúra, minimális szolgáltatási szintek, és adatvédelmi szabályok meghatározása az egyszerűbb igénybevételt teszik lehetővé a heterogén alkalmazáskörnyezettel rendelkező ügyfeleknek, akik így választhatnak majd, hogy a felhőbe költöztetni kívánt SAP rendszerüket az SAP-tól, vagy cloud partnerétől veszik igénybe.

„Az SAP valóban megérti, hogy sikerében milyen szerepet tölt be az ökoszisztémája. Nagyon hatékony volt például, ahogy piaci elérését növelte a hagyományos bevezetéseknél. Ahogyan most a világ a felhő, a hosztolt szolgáltatások fele halad, az SAP-nak lehetősége nyílik az ökoszisztémát a végfelhasználók előnyére fordítani”– mondta Darren Bibby, az IDC alelnöke. A piacelemző szerint idén 25%-al nő a globális felhő piac, mely eléri a 100 milliárd dollárt.

Az SAP bír jelenleg a legtöbb felhasználóval az iparágban, 35 millióan használják világszerte a szoftvercég cloud megoldásait. Éves alapon legutóbb 130% -al nőtt az e területről származó bevétel.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 253 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2014 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.