MVM siker a régiós SAP versenyen

PrágaAz MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-nél lezajlott bevezetési projektet választották Közép-Kelet-Európa legjobb SAP bevezetésévé –adta hírül a szoftvercég. A nagyvállalati kategória aranydíjasa a vállalatirányítási, és beszerzési rendszerét újította meg az SAP megoldásaival. Segítségével az egész vállalatcsoportra kiterjedő, egységes, átlátható folyamatokat ért el az energetikai szektor számos területén jelenlevő társaság.

Az implementáció szakmai partnerei a Fornax SI Kft. és az SAP Hungary Kft. voltak.

Az ötödik éve megrendezett SAP Quality Awards versenyén három cégméretben hirdették ki a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő bevezetéseket a mai, prágai záróünnepségen. A tizennégy országból beérkezett nevezések közül kisvállalati kategóriában egy lengyel cégnél lezajlott számlázási megoldás implementációja, a középméretűeknél egy szerb vállalatirányítási projekt kapta meg az aranydíjat. A nagyvállalati szegmensben az MVM Zrt.-t díjazták a legmagasabban. Az ezüstszíntű elismerést e kategóriában a cseh Pénzügyminisztériumban lezajlott SAP bevezetés kapta, melyet a lengyel Procter& Gamble eredménye követett.

Az innovatív projektek között a bolgár székhelyű, nemzetközi játékiparban elismert Euro Games Technology-t is díjazták, mely a mobilitást hívta segítségül üzleti folyamatainak hatékonyabbá tételére.

„A minőség iránti elkötelezettségünk mindent áthat az SAP-nál, hiszen ez szervezetünk egyik alapelve. Szoftvereinkkel ügyfeleink üzletét kívánjuk segíteni. Manapság az üzleti környezet gyors változásának vagyunk szemtanúi. Az SAP felismerte ezt, és olyan lehetőségeket kínálunk, mint a HANA platform, felhő, mobil megoldások. Ezek az új termékek a bevezetés kapcsán is új megközelítést igényelnek. Ezért olyan új, implementációs modelleket teszünk elérhetővé, melyek segítségével ügyfeleink minél hamarabb igénybe vehetik megoldásainkat”– mondta Simon Kaluza, az SAP közép-kelet európai ügyvezető igazgatója.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 253 500 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2014 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.