Havidíj alapon is elérhető a HANA felhő

Június 30, 2014 által SAP News

Walldorf, NémetországHavidíj alapon is elérhető a HANA technológia- jelentette be az SAP.
A felhőből szolgáltatott, HANA alapú alkalmazásokat, mint pl. a nagyvállalati szoftvercsomag és az adattárház megoldásokat regionális, saját tulajdonú adatközpontokból biztosítja a szoftvercég. A havidíj alapú árazás egy új opció a meglévő licence hordozás mellett.

HANA technológiai újdonságok
Egy új eszköz, az SAP HANA Cloud Integration segítségével egyszerűbbé vált az on-premise alkalmazások és a felhő közti integráció. A stand-alone alkalmazás összeköti a hagyományos, akár nem-SAP alkalmazásokat, adatokat a felhőben futó szoftverekkel.

Az SAP több technológiai együttműködésről is beszámolt az elmúlt időszakban:

  • a szoftvercég tovább folytatja kooperációját az IBM-el, hogy a HANA elfusson az IBM Power technológiáján;
  • HANA certifikált lett a HP ConvergedSystem 900;
  • VMware vSphere 5.5-ön is futtathatóvá vált az SAP HANA;
  • támogatottá váltak a Red Hat Enterprise Linux, és az Intel E7v2 processzor alapú rendszerek.

A HANA alapú nagyvállalati szoftvercsomag (SAP Business Suite powered by HANA) jelentős mérföldkőhöz érkezett, mára több mint 1000 ügyfélnél installálták ezt a rendszert. A bevezetések 60%-át partnerek valósították meg.

Az SAP hírt adott arról is, hogy HANA alapra költözik az Ariba, a világ legnagyobb üzleti kereskedelmi hálózata.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 258 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2014 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.

Tags: