Az üzleti intelligencia és a tehetségmenedzsment piacain is vezető szállító az SAP

Walldorf, NémetországA felhő alapú HR megoldást, a SuccessFactors-t is megvizsgálta a Gartner globális jelentése, mely a tavalyi évhez hasonlóan ismét a tehetségmenedzsment technológia vezetőjeként nevezte meg az SAP-t.

A független piackutató értelmezésében azon szállítók tartozhatnak a mágikus négyzet vezető szegmensébe, amelyek piacot átalakító vízióval bírnak arról, miként segítheti a HR vezetők céljait elérni a technológia. Az SAP szerint e víziót úgy tudja megvalósítani a vállalatoknál, hogy egyúttal növeli a munkavállalói elégedettséget, az üzleti teljesítményt, valamint nagyobb szinergiát teremt a tehetségmenedzsment és a kapcsolódó HR folyamatok, analitika terén a SuccessFactors révén.

Az üzleti intelligencia és az analitikai platformok, valamint a vállalati teljesítménymenedzsment szegmenseiben is vezető szállítóként jelölte meg a Gartner a német gyökerű szoftvercéget.
Az üzleti intelligencia terén az SAP tavaly számos előrelépést könyvelhetett el. Ezek közé tartozik az SAP Lumira, az SAP InfiniteInsight szoftverek bemutatása, a KXEN cég akvizíciója, és az, hogy túllépte az egymillió letöltést az SAP BusinessObjects Mobile applikáció, mely többfajta üzleti intelligencia és analitikai tulajdonságot hoz egy alkalmazásba.

A hivatkozott Gartner tanulmányok:

  • “Magic Quadrant for Talent Management Suites” by Ron Hanscome Jeffrey Freyermuth and Yvette Cameron, June 2014;
  • “Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms” by Rita L. Sallam, Joao Tapadinhas, Josh Parenteau, Daniel Yuen, Bill Hostmann. February 20, 2014;
  • „Magic Quadrant for Corporate Performance Management Suites” by Christopher Iervolino, John E. Van Decker, Neil Chandler, March 19, 2014.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 258 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2014 – SAP AG.

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.