Projektzárás az SAP Business Suite fejlesztésnél

BudapestLezárult az SAP Business Suite alkalmazás komplex technológiai és funkcionális megújítása elnevezésű, az Új Széchenyi Terv által támogatott projekt az SAP Hungary Kft.-nél. Az 1,8 milliárd forintos összköltségű projekthez a vállalat 474 millió forint támogatást kapott.

A projekt az SAP Business Suite programcsomag megújítását célozta meg, amely a teljes integráció céljaira alapozott csúcsminőségű és ágazatspecifikus funkcionalitást valósit meg korlátlan skálázhatóság és az interneten keresztül megvalósuló egyszerű együttműködéssel. Az informatikai programcsomagot használó vállalatok nagyobb hatékonysággal tudnak működni.

A fejlesztési folyamat öt részfeladatból állt. Ezek a következők: mobilalkalmazás fejlesztő keretrendszer, mobilalkalmazások fejlesztése, receptfejlesztés, ügyfélkapcsolat projekt feladatok, a felhasználói élmény javítása az ellátási lánc menedzsment megoldásnál.

Az Új Széchenyi terv keretében megvalósult pályázat lehetőséget biztosított arra, hogy olyan funkcionális, technológiai fejlesztések valósuljanak meg, amelyek első alkalommal kerültek piaci bevezetésre, illetve teljesen új megközelítésben történt meg felhasználásuk a komplex üzleti alkalmazások kialakításánál.

Az 1,8 milliárd forintos összköltségű projekthez a vállalat 474 millió forint támogatást kapott. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg 2012. febr. 1-e és 2013. dec. 31-e között.

Kapcsolattartó: Arató Márk
70/7021078
SAP Hungary Kft.

SAP Hungary Kft.
1031, Budapest, Záhony u. 7
Telefon: +36 (1) 8857 300
Honlap: www.sap.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu