Együttműködik az FC Bayern München és az SAP

München, NémetországHárom évre szóló megállapodást írt alá a Bayern München focicsapata és az SAP szoftvercég. A technológiai partnerség keretében az SAP szoftvereit vetik be, hogy elemezzék, javítsák a játékosok teljesítményét, jobb szurkolói élményt biztosítsanak, és támogassák a klub nemzetközi kereskedelmi tevékenységét. A csúcstechnológia már megjelent a foci világában, az SAP megoldásai segítették a világbajnok német fociválogatott felkészülését is.

A több mint 292 millió szurkolóval bíró Bayern München vezetője nem lát problémát az új technológia bevezetése és a hagyományok megtartása között. A klub tradícionális bőrnadrágok [lederhosen] és laptopok között él- mondta a tegnapi közös sajtótájékoztatón Karl-Heinz Rummenigge, a klub vezetője.

Az SAP több sportágban is jelen van a technológiai megoldásaival, közte például a nagymennyiségű adatokat valós időben feldolgozni képes eszközével. Csupán az edzések során óriási mennyiségű adat keletkezhet. Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere, egyben az SAP márkakövete szerint 10 játékos 3 labdával akár 7 millió rekordnyi adatot is összehozhat, mindössze 10 perc alatt.

A képen (balról jobbra) Gerhard Oswald, az SAP SE ügyvezető testületének tagja, Karl-Heinz Rummenigge, az FC Bayern München vezetője, és Luka Mucic, az SAP SE pénzügyi vezetője.

Az egykor csak vállalatirányítási rendszereiről ismert SAP analitikai megoldásai a foci mellett több más sportágban is jelen vannak, mint például a kosárlabda, a tenisz, a vitorlázás, az amerikai foci legnagyobb eseményein.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 261 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright 2014 – SAP SE

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.