Egyesületet alapítanak a hazai SAP felhasználók

Szeptember 8, 2014 által SAP News 0

SiófokMegalakult a Magyarországi SAP Felhasználók Egyesülete, a HUNSUG. A nemzetközi mintára létrehozott szervezet célja, hogy összefogja hazánkban az SAP szoftvermegoldásait használókat, és független szóvivőként képviselje a tagokat az üzleti szoftvergyártóval való folyamatos kommunikációban. A társaság az SAP magyar leányvállalatával való szoros együttműködés mellett a tagok közötti kapcsolatépítést, a legjobb gyakorlatok megosztását is célul tűzte ki.

A HUNSUG (Hungarian SAP User Group) tíz taggal alakult meg, elnökségét a Magyar Telekom Nyrt. látja el, melynek képviselője Antti-Jussi Lumijärvi, az Informatikai Igazgatóság ERP & BI (vállalatirányítási rendszer és üzleti intelligencia) ágazatvezetője. A non-profit klubba minden hazai SAP-felhasználót, céget várnak.

-A hazai ökoszisztéma fejlődésének fontos állomása a HUNSUG létrejötte – mondta el Pintér Szabolcs, az SAP Hungary Kft. innovációs területekért felelős üzletágvezetője.

A német gyökerű szoftvervállalat megoldásai több mint két évtizede jelentek meg Magyarországon. Mára a nagyvállalatok 60%-a, és mintegy 1200 kis-és középméretű vállalkozás használja alkalmazásait üzleti folyamatainak hatékonyabbá tételére, és a legjelentősebb üzleti szoftverszállítóvá vált hazánkban.

A magyar klub a 38. ilyen felhasználói egylet világszerte, melyek globálisan több mint negyedmillió felhasználót tömörítenek. Ugyanilyen klub működik például Szlovéniában, Oroszországban, Hollandiában. Tagsági létszáma alapján kiemelkedő a DSAG, a német nyelvű ügyfeleket egybefonó, és az ASUG, az amerikai SAP csoport.

A bejelentésre az SAP éves ügyfélkonferenciáján, Siófokon került sor.

A HUNSUG első rendezvényét november 20-án tartja, ahol a futó bevezetési projektekről, fejlesztésekről tartanak előadásokat.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 261 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright © 2014 – SAP SE

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.

Tags: