Elismert SAP szoftverek

WalldorfAz SAP több tradícionális és új megoldását is az iparág legjobbjai között nevezték meg piacelemzők- jelentette be a szoftvergyártó.

A Nucleus Research több tényező alapján sorolta a vezető analitikai szállítók közé az SAP-t, annak BusinessObjects üzleti intelligencia eszközeit vizsgálva. Ezek közé tartozik például a megnövekedett adatkonszolidációs és interakciós képességek, az irányítópultok tulajdonságai.

A vállalati közösségi hálózatok terén az SAP Jam megoldása tarolt. Az IDC szerint a jelenleg 15 millió felhasználóval bíró Jam a piac egyik legkiemelkedőbb közösségi szoftvere.

Gartner tanulmányok
A vállalati információmenedzsment, és az integrált marketingmenedzsment szoftverek terén szintén a legjobb szállítók közé sorolta a Gartner az SAP-t. Ugyanez a piacelemző egy másik tanulmányában rámutatott: az SAP középvállalati ERP eszköze, az SAP Business All-in-One a végrehajtás képessége, és a vízió teljessége alapján vizsgált dimenziókban a kategória kiemelkedő terméke, immár a negyedik egymást követő évben. E megoldást több mint 25 000 szervezet használja 50 országban.

Húsz, a kereskedelmi bankok számára megoldásokat nyújtó szoftverszállítót elemzett az a Gartner jelentés, amely a vezető gyártók között azonosította az SAP-t. A német gyökerű szoftvercég portfoliója 12 000 bank mindennapi munkáját könnyíti meg a világ 142 országában.

A hivatkozott felmérések:

  • Nucleus Research Technology Value Matrix Second Half 2014 Analytics
  • IDC MarketScape: Worldwide Enterprise Social Networks 2014 Vendor Assessment
  • Magic Quadrant for Data Quality Tools by Saul Judah, Ted Friedman, 2014
  • Magic Quadrant for Integrated Marketing Management by Kimberly Collins and Adam Sarner, 2014
  • Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies by Christian Hestermann, 2014
  • Magic Quadrant for International Retail Core Banking by Don Free and Ethan Wang, 2014

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 268 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright 2014 © SAP SE

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.