Új verzióval jelentkezik az SAP jubiláló megoldása

December 30, 2014 által SAP News

BudapestPiacra dobta legújabb verziójú vállalatirányítási megoldását az SAP szoftvergyártó. A kisméretű cégek számára kínált Business One rendszer 9.1-es kiadása az elődjéhez képest több üzleti folyamatot támogat, egyszerűbb, funkcióalapú, testre szabható kezelőfelülettel rendelkezik, és új funkciókkal bővült.

Utóbbinak köszönhetően például lehetségessé vált a leányvállalatok, kirendeltségek közötti tételes és konszolidációs elszámolás, új önköltségszámítási modell vehető igénybe a termékek profitszámításához, és magasabb szintű jogosultságkezelés biztosítja a sokfelhasználós működést.

Éves átlagban száz új magyar kisvállalat kapcsol SAP-ra
E verzió piacra lépése egyben a megoldás tízéves évfordulóját is jelzi a magyar piacon. A szoftver 2004-ben debütált itthon, azóta több mint 1000 hazai vállalat használja mindennapi működése menedzselésére.

Az akár egy laptopra telepíthető vállalatirányítási rendszer (ERP) főként a kereskedelmi, a gyártó, a szolgáltató szektorokban terjedt el, mivel e szegmensekben kiemelten fontos a pontos működés, megbízhatóság kérdése. A partneri fejlesztéseknek köszönhetően azonban szinte minden iparágban jelen van a rendszer. A bő tucatnyi tagból álló partnerhálózat nem csak az egyedi, mint például kórházi igényeknek való megfelelést-fejlesztést biztosítja, hanem ők is vezetik be a megoldást az ügyfeleknél. A gyártó ajánlása szerint a rendszer bevezetése 30-40 tanácsadói nap, tízfelhasználós implementáció esetén.

Az új Business One megoldás, hasonlóképpen a gyártó közép és nagyvállalati ERP kínálatával, elérhető a felhőből, és IOS és Android alapú okos eszközön keresztül is. A szoftvercég mindegyik ERP termékét átültette a HANA memória alapú technológiájára, így azok a nagyméretű adatbázisok esetén is valós idejűséget bíztosítanak, alacsonyabb üzemeltetetési költség mellett.

Az SAP Business One mára integrált üzleti platformmá vált, azaz minden vállalati információforrás központjává- jellemezte az elmúlt évek fejlődését Kézdy Gergely, az SAP Hungary Kft. channel managere, aki a hazai bevezetés óta irányítja a szoftver piaci szereplését.

A Business One megoldás az SAP legnépszerűbb vállalatirányítási megoldása, amelyet világszerte több mint 45 000 cég használ.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 268 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről
Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright 2014 – SAP SE

Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.

Tags: