Új fejlesztési vezető a hazai SAP központban

BudapestTolvaj Béla személyében új szakmai vezetőt neveztek ki az SAP hazai szoftverfejlesztő központjában- jelentette be az SAP Hungary Kft. A külföldről hazatérő igazgató felel a Magyarországon készülő, és jellemzően világpiac számára értékesített logisztikai, és mobilalkalmazások további fejlesztéséért. A szakember az elődjét, a Németországba visszatérő dr. Katharina Gnirkét váltja az SAP Labs Hungary menedzsmentjében.

Tolvaj Béla több mint tizenhat év tapasztalattal bír a szoftverfejlesztés terén. Tíz éve, projektvezetőként csatlakozott az akkor megalakuló hazai egységhez, majd hamarosan menedzserré lépett elő. 2011-ben Németországba költözött, hogy a világcég központjából, operatív igazgatóként segítse az összetett gyártóipari fejlesztéseket. Itt többek közt részt vett az SAP logisztikai portfoliójának frissítésében, amelyben szereplő új termékek előállításában kulcsszerepet tölt be a budapesti fejlesztőközpont.

Az új vezető céljai között szerepel, hogy felgyorsítsa a felhőalapú termékek fejlesztésére való átállást, és ösztönözze az Internet-of-Things (IoT) jellegű kezdeményezéseket. Ennek egyik elemeként nyitották meg nemrég azt a Közép-Európában egyedülálló innovációs környezetet, amelyben az SAP-s mérnökök a legújabb kütyükön, és 3D nyomtatón tudják kipróbálni, modellezni különböző ötleteiket.

Tolvaj Béla (37) házas, két gyermek édesapja. Szabadidejét családja körében tölti, illetve hódol a technológia iránti rajongásának, egyedi alkalmazásokat készít otthoni használatra.

“A magyar szakemberek jelentős hírnévre tettek szert munkájukkal a nemzetközi porondon, és Tolvaj Béla vezetésével tovább növeljük a kétszázötven főt foglalkoztató SAP Labs Hungary hozzáadott értékét” -mondta Markus Hilken, az SAP hazai fejlesztő és támogató központjainak igazgatója.

  

Tolvaj Béla

Az SAP-ról Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 286 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP Hungary Kft-ről Az SAP Hungary Kft. a hazai informatika egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. A magyar piacon közel két évtizede jelen lévő cég nem csupán a magyar nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítója, hanem az elmúlt évek során a kis- és közepes vállalatok megbízható partnerévé is vált. Nagyvállalati termékeit széles körben használják a versenyszféra mellett az államigazgatásban, a közszolgáltatásban, az egészségügyben és a felsőoktatásban is, míg kis- és közepes vállalatokat megcélzó portfoliója (az SAP Business All-in-One és az SAP Business One rendszerek) bármilyen méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cég üzleti folyamatait képes hatékonyan irányítani. A jelenleg Magyarországon mintegy 500 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. tanácsadási és oktatási tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy az SAP mára a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

Copyright 2015 – SAP AG.Minden jog fenntartva. Az SAP, R/3, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, Business ByDesign és az itt említett egyéb termékek és szolgáltatások, valamint azok logói az SAP AG védjegyei vagy Németországban és a világ több más országában bejegyzett márkanevei. A Business Objects és a Business Objects logó, BusinessObjects, Crystal Reports, Crystal Decisions, Web Intelligence, XCelsius és az itt említett egyéb Business termékek és szolgáltatások, valamint azok logói a Business S.A. védjegyei, vagy az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett márkanevei. A Business Objects az SAP vállalata. Az összes többi termék és szolgáltatás neve az adott cég védjegye. Az ebben a dokumentumban foglalt adatok csak tájékoztatásul szolgálnak. A termékek országonként eltérhetnek.