Magyarország legkiválóbb vállalatai között az SAP

Budapest, MagyarországMagyarország Legkiválóbb Vállalata díjat nyert az SAP. Az Investors in People Hungary elismerését kilenc kategóriában osztották ki azon cégeknek, amelyek elkötelezettek a szervezeti kiválóság, az eredményes és fenntartható működés mellett.

Az SAP Hungary Kft. a “A felhatalmazás és részvétel kultúrája” kategória győzteseként egy évig jogosult a Magyarország Legkiválóbb Vállalata cím használatára. A zsűri tagjai az Investors in People Hungary szervezetfejlesztéssel foglalkozó cég akkreditált szakértői, akik a nemzetközileg elismert módszertan és szigorú kritériumrendszer mellett személyes interjúkkal is hitelesítik az alkalmazott gyakorlatok hasznosságát, következetességét, beágyazottságát az egyes vállalatoknál. A díjat a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara támogatásával évente ítélik oda.

Csóti Gábor, az Investors in People Hungary ügyvezető igazgatója az átadó kapcsán úgy fogalmazott: “Az SAP kiemelkedő gyakorlatokat alkalmaz a munkatársak bevonására, az önálló döntések és a felelősségvállalás támogatására, amelyek példaértékűek a díjazott területen.”

“A magas színvonalú működés nemcsak a munkatársi elégedettségen, hanem többek közt a megfelelő technológiai háttér meglétén is nyugszik, ezek eredménye pedig a folyamatos bővülés”- mutatott rá Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem ez az első alkalom, hogy kitüntették a hazai szoftvergyártót. Az SAP-t korábban az Aon Hewitt díjazta a 250-1000 fő között foglalkoztató vállalatok kategóriájában és a cég elnyerte a legjobb női munkahelynek, valamint a legjobb karrierindító munkahelynek járó elismerések mellett a Business Superbrands címeket is. Ez utóbbi díjat azoknak a márkáknak ítéli oda a Superbrands Magyarország, amelyek értékükkel kiemelkednek a más üzleti szervezeteknek terméket, szolgáltatásokat nyújtó vállalatok sorából. Az SAP a Business Superbrands díj 2008-as alapítása óta immár hatodik alkalommal részesült az elismerésben.


Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai közel 300 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük, látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP-ról
Az SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, melynek megoldásai áthatják a magyar gazdaságot. Ügyfelei között megtalálhatóak a párfős vállalkozástól kezdve a több ezer főt foglalkoztató tőzsdei cégig minden szektor vállalata, ide értve az állami szervezeteket is. A hatékonyabb működést biztosító szoftverek értékesítése, bevezetése mellett, világpiacra is készülő innovatív és komplex termékfejlesztést, és nemzetközi terméktámogatási munkát egyaránt végez az SAP magyar leányvállalata. A jelenleg több mint 800 főt foglalkoztató vállalat többször nyert munkáltatói, és egyéb díjakat, melyek jól példázzák a munkaerő, a fenntarthatóság, a gazdasági fejlődés iránti elkötelezettségét. Bővebb információk a www.sap.hu oldalon.

Copyright 2016 – SAP SE.