A legütősebb HR-es projekteket keresik

BudapestA legjobb HR-es projekteket keresi egy új verseny, a HR Transformation Challenge. A megmérettetésen bármilyen szervezet és magánszemély részt vehet, amely olyan innovatív HR-es gyakorlatot valósított meg, mely jelentős hatást gyakorolt egy szervezet üzleti teljesítményére.

A legjobb magyar hr-es projektek rögtön regionális szinten mérkőznek meg a többi, kelet-közép-európai pályázattal. A versenyen a kreatív megközelítésen, a bizonyított üzleti hatáson túl a HR-es kihívás nehézségét és jelentőségét is értékeli a nemzetközi zsűri; Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR vezetője, Andrea Di Pietro, az Accenture ügyvezető igazgatója, Ernesto Marinelli, az SAP szoftvercég európai HR főnöke és Tim Ringo, az SAP SuccessFactors alelnöke.

A shortlistes pályázatot beadók meghívást kapnak a SuccessConnect európai konferenciájára, ahol a verseny nyertesét is bejelentik. A fődíj egy csoportos tréning, amelyet Koen Gonissen, az INSEAD üzleti iskola oktatója, a teniszbajnok Kim Clijsters korábbi coach-a, nemzetközileg elismert szakember tart az adott szervezetnél.

A pályázatokat szeptember 30-ig lehet benyújtani négy kategóriában (hr átalakítás; fejlesztés és utódlás; oktatási programok; tehetségek felvétele), angolul. Bővebb információ és jelentkezés a verseny honlapján: http://www.hrchallenge.eu/
A verseny szervezője az SAP SE.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól Ez eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai közel 300 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük, látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP-ról
Az SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, melynek megoldásai áthatják a magyar gazdaságot. Ügyfelei között megtalálhatóak a párfős vállalkozástól kezdve a több ezer főt foglalkoztató tőzsdei cégig minden szektor vállalata, ide értve az állami szervezeteket is. A hatékonyabb működést biztosító szoftverek értékesítése, bevezetése mellett, világpiacra is készülő innovatív és komplex termékfejlesztést, és nemzetközi terméktámogatási munkát egyaránt végez az SAP magyar leányvállalata. A jelenleg több mint 800 főt foglalkoztató vállalat többször nyert munkáltatói, és egyéb díjakat, melyek jól példázzák a munkaerő, a fenntarthatóság, a gazdasági fejlődés iránti elkötelezettségét. Bővebb információk a www.sap.hu oldalon.

Copyright © 2016 – SAP SE.