Új verzióval jelentkezik az SAP kisvállalati rendszere

BudapestÚj verziójú vállalatirányítási rendszert adott ki a hazai piacra az SAP szoftvercég. A kis-és középméretű vállalatoknak szánt, felfrissített SAP Business One erősebb automatizációt ígér elődjéhez képest. A 9.2-es verziót további funkciókkal gazdagították, amelyekkel főként a szervezetek előrejelző képessége erősödhet.

Az új funkciók közé tartozik a projektmenedzsment modul, amely teljes értékű eszközt kínál a különböző vállalati területeken előforduló feladatok nyomon követésére, támogatására. A program több mint 40 funkcionalitását bővítették, közte olyanokat, mint az önköltségszámítás -mely termékszinten is meghatározhatóvá vált-, vagy hogy mely felhasználók milyen szintű adatokat érhetnek el. Jelentős frissítést kapott a kereslettervezés modul, lehetővé téve a még hatékonyabb erőforrás tervezést, mindezt a megszokott, ún. Fiori alapú, és magyar nyelvű kezelőfelületen.

A nagy mennyiségű adatok valós idejű elemzésére tervezett, HANA alapú szoftver immár böngészőből, okoseszközön keresztül is futtathatóvá vált. E vállalatirányítási rendszerrel főként a gyártó, a feldolgozóipari, a szolgáltató, és az állami tulajdonú cégek között számít új ügyfelekre a hazai szoftverház, amely partnerei segítségével évente közel 100 magyar kisvállalatot kapcsol az SAP 300 000-es ügyfélbázisához.

“A kis-és középvállalkozások körében növekszik a felhő technológia iránti elfogadottság. Ennek is köszönhető, hogy Magyarországon közel 1400 szervezet használ SAP Business One megoldást”- mondta Balázs Csaba, az üzleti szoftvercég szakértője.

Az SAP-ról
Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól Ez eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai közel 300 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük, látogassa meg a www.sap.com oldalt.

Az SAP-ról
Az SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, melynek megoldásai áthatják a magyar gazdaságot. Ügyfelei között megtalálhatóak a párfős vállalkozástól kezdve a több ezer főt foglalkoztató tőzsdei cégig minden szektor vállalata, ide értve az állami szervezeteket is. A hatékonyabb működést biztosító szoftverek értékesítése, bevezetése mellett, világpiacra is készülő innovatív és komplex termékfejlesztést, és nemzetközi terméktámogatási munkát egyaránt végez az SAP magyar leányvállalata. A jelenleg több mint 800 főt foglalkoztató vállalat többször nyert munkáltatói, és egyéb díjakat, melyek jól példázzák a munkaerő, a fenntarthatóság, a gazdasági fejlődés iránti elkötelezettségét. Bővebb információk a www.sap.hu oldalon.

Copyright 2016 – SAP SE.