>

Építs big data megoldást SAP felhőplatformra!

Budapest– 15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek ügyfélszerzésre nyílik esélyük, ugyanis nagyvállalatok létező problémáit kell megoldani az első fordulóban.

 

A nevezési folyamat egy augusztus 30-ai workshoppal indul, de később is be lehet kapcsolódni. A budapesti, térítésmentes workshop keretében az érdeklődők megismerkedhetnek az SAP Cloud Platformmal, amely a világ egyik vezető adatfeldolgozó technológiáját nyújtja. Itt további részleteket is meg lehet tudni a különböző vállalati problémákról, melynek megoldásával október 16-ig lehet jelentkezni.

 

Az első fordulóban öt vállalati probléma megoldására lehet javaslatot tenni. Ez úgy történik, hogy a verseny honlapján jelentkező csapatok MVP-t (azaz az alapfunkciókat bemutató Minimum Viable Product-ot) készítenek, kihasználva az SAP felhőplatformja adta adatkezelési képességeket, az ezen való fejlesztést. Ennek bemutatását egy legfeljebb 3 perces, Youtube-ra feltöltött videóval lehet megtenni. Például a csapat vezetőjének magyarázatával, egy angol nyelvű videós pitch formájában, amit a neves, nemzetközi szakértőkből álló zsűri értékel az október 16-i határidőt követő két hétben.

 

Díjak, lehetőségek

A fenti forduló első helyezettjei is bejutnak a november 7-én tartandó prágai nagydöntőbe, ahol nem csak az SAP és a Techstars vezető képviselői, de számos iparági szakember és egyéb érdeklődő, illetve a nemzetközi sajtó nyilvánossága előtt mutathatja meg minden csapat a kreatív ötletét. Ezen a networking eseményen felül a győztes fél évre megkapja a SAP Cloud Platform használati jogát, sőt egy kiemelt hazai rendezvényen is prezentálhatja megoldását az SAP ökoszisztéma számára.

 

Az október 16-ig tartó első fordulóra olyan startupokat, fejlesztőcsapatokat, cégeket, vagy akár egyetemistákat várnak, akiknek az egyik legjobb, adatfeldolgozást, analitikát és big datát támogató technológiára van szükségük, illetve ezt szeretnék alaposan megismerni egy konkrét üzleti jelenségen keresztül.

 

Választható esetek

A verseny első fordulójában megoldható, választható üzleti problémák a következők:

 

Atlantic Grupa

A 40 országba szállító, gyorsan forgó fogyasztási termékeket (FMCG) gyártó és értékesítő horvát nagyvállalat a logisztikai, kiszállítási folyamatait szeretné a mainál is jobban digitalizálni, mellyel növelheti partnerei elégedettségét.

 

Eurocash

A vezető lengyel FMCG vállalatnak intuitív, könnyen fogyasztható digitális „műszerfalakra” van szüksége, amellyel a cég vezetői gyorsan, a leghatékonyabb formában láthatják a cégben zajló folyamatokat.

 

GoodAI

Az új uniós PSD 2 (Payment Service Directive) pénzügyi szabályozásra fel kell készülniük a pénzügyi szervezeteknek, ebben kéri a fejlesztők segítségét a szlovák, mesterséges intelligenciát fejlesztő vállalkozás.

 

Sportina

Az alpok-adriai régió egyik vezető multibrand áruháza új szintre emelné az üzletein belüli vásárlói interakciókat, és személyesebbé tenné a vásárlási élményt.

 

Selgros

A 21 romániai bolttal rendelkező, de hét országban jelenlévő óriási cash&carry hálózat célzott marketingkampányokhoz szeretné használni az ügyfél-adatbázis elemzését, illetve az ügyfél-adatbázisban lévő hibákat szeretné csökkenteni a vásárlói viselkedés elemzésével.

 

A feladatok pontos leírása megtalálható az alábbi oldalon:

http://innovmatch.com/challenges.php

 

A második fordulóban akár a saját cégben, projektben felmerülő üzleti probléma megoldására jelentkezhetnek majd a csapatok. A lényeg itt is az, hogy az ötletek megvalósításában kihasználják az SAP Cloud Platform nyújtotta képességeket.

 

 

 

Az SAP-ról

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 350 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük, látogassa meg a www.sap.com oldalt.

 

Az SAP Hungary Kft.-ról

Az SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, melynek megoldásai áthatják a magyar gazdaságot. Ügyfelei között megtalálhatóak a párfős vállalkozástól kezdve a több ezer főt foglalkoztató tőzsdei cégig minden szektor vállalata, ide értve az állami szervezeteket is. A hatékonyabb működést biztosító szoftverek értékesítése, bevezetése mellett, világpiacra is készülő innovatív és komplex termékfejlesztést, és nemzetközi terméktámogatási munkát egyaránt végez az SAP magyar leányvállalata. A jelenleg több mint 900 főt foglalkoztató vállalat többször nyert munkáltatói, és egyéb díjakat, amelyek jól példázzák a munkaerő, a fenntarthatóság, a gazdasági fejlődés iránti elkötelezettségét. Bővebb információk a www.sap.hu oldalon.

Copyright © 2017 – SAP SE.