>

Merzaan SAP Business Partner voor SAP Business One

´s-HertogenboschPer 1 december is de Zeeuwse ICT-leverancier Merzaan toegetreden tot de selecte groep van SAP Business One Business Partners. Merzaan biedt bedrijven totaaloplossingen op het gebied van ICT, van advies tot implementatie, van hardware tot software. SAP Business One past uitstekend binnen dit concept. Met deze bedrijfssoftware kunnen de klanten van Merzaan snel en eenvoudig zicht krijgen in alle belangrijke bedrijfsprocessen.

SAP Business One is standaard bedrijfssoftware die SAP speciaal heeft ontwikkeld voor bedrijven in alle sectoren tot circa vijftig medewerkers. Het ondersteunt de financiële administratie, inkoop, voorraadbeheer, verkoop, relatiebeheer en rapportages. Al deze functionaliteiten zijn binnen SAP Business One geïntegreerd. Dit biedt gebruikersgemak en een hoge efficiency. Hierdoor hebben ondernemers snel overzicht op hun bedrijfsprocessen en kunnen ze tijdig inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

“We verwachten met SAP Business One optimaal in de behoeften van onze klanten en potentiële relaties te voorzien”, aldus Eric Baert, Directeur bij Merzaan. “De startende ondernemers van vandaag de dag zijn veeleisender dan de startende ondernemers van twintig jaar geleden. CRM is tegenwoordig bijvoorbeeld heel belangrijk voor een MKB’er. SAP Business One biedt ondernemers één totaalpakket met vele mogelijkheden. De extra modules, zoals de CRM-module, zijn allemaal integraal in SAP Business One opgenomen zonder bijkomende kosten. En dat werkt prettig. Zeker ook omdat het gebruikersgemak van SAP Business One bijzonder groot is.”

Peter van Langeveld, Sector Director SMB bij SAP: “Merzaan is een zeer professionele ICT-leverancier, we hebben in dit Zeeuwse bedrijf een uitstekende SAP Business Partner voor SAP Business One gevonden. SAP Business One is een oplossing die wij uitsluitend via resellers verkopen. Daarbij kiezen we een regionale insteek. Merzaan is een goed voorbeeld van een reseller die een wezenlijke bijdrage kan leveren aan de bedrijfsvoering van ondernemers in Zeeuws Vlaanderen en op de Zeeuwse eilanden.”

SAP oplossingen voor het MKB
SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen en zet zich in om bedrijfsprocessen voor ondernemingen, ongeacht omvang en branche, te stroomlijnen. Speciaal voor de MKB-markt zijn SAP Business One en mySAP All-in-One ontwikkeld. Bijna de helft van de software-installaties die SAP wereldwijd heeft geïmplementeerd, zijn in de MKB-markt te vinden. SAP Business One en mySAP All-in-One worden geleverd door een uitgebreid netwerk van professionele, gekwalificeerde partners en zijn aantrekkelijk geprijsd, snel te implementeren en eenvoudig in het gebruik.

SAP Business One

SAP Business One is standaard bedrijfssoftware die is ontwikkeld voor beginnende en dynamisch groeiende bedrijven tot circa vijftig medewerkers. SAP Business One ondersteunt de financiële administratie, inkoop, voorraadbeheer, verkoop, distributie, relatiebeheer en rapportages. Het houdt grip op de kernoperaties die noodzakelijk zijn om een bedrijf succesvol te runnen. Met meer dan 240 partners wereldwijd, 1.600 klanten en 26 landenversies helpt SAP Business One bedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, voordelen te halen uit groeikansen en naadloos aan te sluiten op bedrijven die SAP Business Suite gebruiken. Meer informatie is te vinden op www.sap.com/netherlands/solutions/smb/businessone.

mySAP All-in-One
mySAP All-in-One is ontworpen voor bedrijven vanaf vijftig medewerkers met branchespecifieke eisen. Gebaseerd op mySAP Business Suite zijn de mySAP All-in-One oplossingen vooraf ingericht, betaalbaar en snel te implementeren. Hierdoor kunnen organisaties hun efficiency vergroten, een snelle ROI bereiken en profiteren van de voordelen van krachtige, geïntegreerde bedrijfsprocessen.

Meer dan 4.200 klanten wereldwijd en meer dan 280 partners onderschrijven de solide kracht van mySAP All-in-One. Met meer dan dertig jaar ervaring in bedrijfs- en industriële processen, stelt SAP bedrijven in staat nieuwe business te creëren, de omzet te verhogen, hogere innovatiestandaarden te bereiken en de effectiviteit van marketing- en salescampagnes te vergroten. Meer informatie is te vinden op www.sap.com/netherlands/solutions/smb/allinone.