>

SAP benoemt René Zwezerijn tot Director SMB

‘s-HertogenboschSAP heeft René Zwezerijn onlangs benoemd tot Director Small & Medium Business (SMB) Nederland. Hij is direct verantwoordelijk voor de versterking van de positie van SAP Nederland in het MKB-segment en zal zich bezig houden met de uitbreiding van een gekwalificeerd resellerkanaal voor de MKB-oplossingen: SAP Business One en mySAP All-in-One.

René Zwezerijn (49) heeft o.a. zijn sporen verdiend als Sales Manager bij Microsoft en als Managing Director van Netscape Benelux waar hij verantwoordelijk was voor het succesvol opzetten van de Netscape-organisatie in de Benelux. Vervolgens was hij onder meer werkzaam als Managing Director Benelux van iMediation B.V. en als EMEA Vice President Sales & Marketing bij Cedron B.V.

SAP oplossingen voor het MKB
SAP is wereldwijd marktleider in business software-oplossingen en zet zich in om bedrijfsprocessen voor ondernemingen, ongeacht omvang en branche, te stroomlijnen.

Speciaal voor de MKB-markt zijn SAP Business One en mySAP All-in-One ontwikkeld. Bijna de helft van de software-installaties die SAP wereldwijd heeft geïmplementeerd, zijn in de MKB-markt te vinden. SAP Business One en mySAP All-in-One worden geleverd door een uitgebreid netwerk van professionele, gekwalificeerde partners en zijn aantrekkelijk geprijsd, snel te implementeren en eenvoudig in het gebruik. Meer informatie over SAP’s oplossingen voor het MKB is te vinden op www.sap.com/netherlands/solutions/smb/.

Een foto van René Zwezerijn is te downloaden via www.penb.nl/sap/rz.htm.