>

Lisethe van der Doelen benoemd tot Director Marketing & Alliances van SAP Nederland

´s-HertogenboschLisethe van der Doelen (36) is benoemd tot Director Marketing & Alliances van SAP Nederland B.V. Zij wordt verantwoordelijk voor het uitgebreide partnernetwerk van SAP Nederland en voor de inzet van strategische marketinginitiatieven voor onder andere de branchespecifieke markten, het MKB, SAP NetWeaver en Customer Relationship Management.

Lisethe van der Doelen heeft zestien jaar ervaring in de ICT-markt en is sinds 1997 in dienst bij SAP. Tot haar benoeming als Director Marketing & Alliances van SAP Nederland, bekleedde ze diverse salesmanagementfuncties en was ze Head of Alliances. In deze laatste functie was ze verantwoordelijk voor de opzet van strategische samenwerkingsverbanden met partners.

Een foto van Lisethe van der Doelen kunt u downloaden.