>

U.S. Postal Service kiest SAP voor stroomlijnen HR-processen

´s-HertogenboschUnited States Postal Service, met 750.000 medewerkers één van de grootste werkgevers ter wereld, zet mySAP Business Suite en SAP NetWeaver in voor het moderniseren en centraliseren van het HR-management. Het project moet resulteren in een geïntegreerd IT-platform waardoor HR gerelateerde informatie beter toegankelijk wordt voor zowel medewerkers als managers. Hierdoor kan de Amerikaanse postbezorger de organisatie meer klantgericht, prestatiegedreven en efficiënter maken.

mySAP Business Suite vervangt het 25 jaar oude systeem dat U.S. Postal zelf ontwikkelde. De software maakt de processen binnen de keten transparanter waardoor het management flexibel kan inspringen op veranderingen.

Met SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform, wordt informatie uit de hele organisatie centraal opgeslagen en geanalyseerd. Hierdoor kan U.S. Postal Service sneller en gemakkelijker de juiste medewerkers op de juiste plaats inzetten, bijvoorbeeld om in te spelen op seizoensinvloeden. Ook krijgen medewerkers en hun managers via een self service center toegang tot een persoonlijk dossier, met informatie over bijvoorbeeld secundaire arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen en opleidingen. Daarnaast biedt de software het managementteam alle informatie die het nodig heeft om flexibel op veranderingen in te spelen en de operationele kosten in de hand te houden.