>

SAP introduceert SAP Community Nederland

Netwerken met SAP experts, klanten en board members

´s-HertogenboschSAP introduceert de SAP Community Nederland. Dit platform is speciaal opgezet voor Nederlandse SAP geïnteresseerden die op zoek zijn naar lokale SAP informatie. Het biedt de mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen over onder meer (inter)nationale klantcases, trends, visie op SAP technologie en integratiemogelijkheden.

Uitgangspunt van de SAP Community Nederland is eenvoudig toegang geven tot specifieke Nederlandse alsook internationale informatie over SAP. Om zo ideeën te creëren voor en advies uit te wisselen over nog efficiëntere en effectievere SAP oplossingen. Dit gebeurt door middel van forums – bijvoorbeeld over Nederlandse kwesties en regelgeving – weblogs, transcripts, video’s en webcasts van Nederlandse congressen en webinteractie tussen klanten, partners en lokale SAP experts. Nu al bezoeken 4.500 Nederlandse leden per jaar de internationale SAP Community.

De SAP Community Nederland is te vinden op www.sap.com/netherlands/community/. Bezoekers van de SAP Community Nederland kunnen zich gratis als lid aanmelden op deze website.