>

SAP reikt Partner Awards 2004 uit

Inter Access tweemaal in de prijzen met awards voor ‘Meest Innovatieve Partner’ en ‘Best Gecertificeerde Partner’

´s-HertogenboschSAP Nederland heeft voor de achtste keer de SAP Partner Awards uitgereikt. Deze onderscheidingen worden jaarlijks overhandigd aan partners die zich op diverse gebieden hebben onderscheiden. Inter Access kreeg dit jaar twee awards. Voor een stand alone SAP NetWeaver implementatie bij Schelde Marine Services ontving Inter Access de award voor ‘Meest Innovatieve Partner’. Daarnaast kreeg het bedrijf de award voor ‘Best Gecertificeerde Patner’ op basis van het aantal gecertificeerde medewerkers. De ‘Meest Succesvolle SAP Reseller’ is dit jaar mYuice, dat in zijn eerste jaar als reseller meteen hoog scoort met veel nieuwe klanten in het MKB.

“De relatie met onze partners vinden we uitermate belangrijk,” zegt Lisethe van der Doelen, Director Marketing en Alliances van SAP Nederland. “Samen met onze partners zorgen we dat SAP oplossingen bijdragen aan het succes van onze gezamenlijke klanten. Dat succes is mogelijk doordat partners voortdurend aandacht besteden aan innovatieve oplossingen, klanttevredenheid, total cost of ownership (TCO) en het opleiden en certificeren van hun medewerkers. Andere factoren van succes zijn de toegevoegde waarde die een partner voor zijn klanten heeft en het samen bewerken van de markt met SAP. Deze jaarlijkse awards zijn een waardering voor de inzet van onze partners op deze gebieden.”

De SAP Partner Awards zijn uitgereikt aan de volgende partners:

  • Inter Access kreeg voor het derde jaar op rij de award voor ‘Meest Innovatieve Partner’. Voor Schelde Marine Services (SMS) werd een geheel nieuwe bedrijfsoplossing op basis van SAP NetWeaver ontworpen en geïmplementeerd in combinatie met e-commerce. De oplossing houdt onder andere in dat SMS zijn toeleveranciers en klanten direct toegang geeft tot bedrijfskritische informatie. Met deze oplossing vergroot SMS zijn marktaandeel
    en marges in een krimpend marktsegment. Inter Access won ook de ‘Best Gecertificeerde Partner’ award. Het bedrijf stak met kop en schouders boven de andere partners uit op elk beoordeeld aspect. Voor deze award wordt onder meer gekeken naar de investering van partners in de certificering van consultants en naar de verhouding tussen het aantal gecertificeerde en ongecertificeerde consultants. Gecertificeerde consultants geven klanten de garantie dat ze werken met de nieuwste SAP technologie.
  • mYuice was dit jaar de ‘Meest Succesvolle SAP Reseller’ en ontving deze award voor zijn innoverende projecten met hoog toekomstpotentieel. Het bedrijf haalde in zijn eerste jaar als reseller met mySAP All-in-One-oplossingen maar liefst tien nieuwe namen binnen in het MKB-segment. Het bedrijf uit Den Bosch krijgt lovende feedback van prospects en klanten over zijn herkenbare MKB-aanpak. Deze bestaat uit een gedegen branchekennis binnen het MKB, gecombineerd met het strikt nakomen van afspraken over implementatietijd en budget.
  • Perfect for People (PfP) ontving de award voor ‘Hoogste Score Klanttevredenheid’. PfP scoort hoog op alle vijftien aspecten van de beoordeling, zoals ‘algemene tevredenheid’ en ‘aanbevelen partner bij relaties’. De uitkomst is het resultaat van een onafhankelijk onderzoek door Heliview naar de tevredenheid over SAP partners bij gezamenlijke klanten.
  • HP is voor het achtste jaar op rij de ‘Meest Succesvolle Hardware Partner’. Bij ruim de helft van alle nieuwe installaties hebben klanten gekozen voor hardware van HP. Hiermee is en blijft HP verreweg de grootste hardwarepartner van SAP. Ook werkten HP en SAP nauw samen bij het ontwikkelen en aanbieden van oplossingen voor de inzet van SAP NetWeaver en oplossingen voor bedrijven in het MKB.
  • IBM heeft de award voor ‘Best Teaming Partner’ gewonnen. De award is een beloning voor het team dat binnen het directe kanaal het best samenwerkt met SAP. Bij het toekennen van deze award is zowel gekeken naar het aantal nieuwe opdrachten als naar het aantal nieuwe klanten.