>

Sluitende keteninformatie met mySAP All-in-One SURE voor Dagvers

Handels- en productiehuizen in de dagversbranche kunnen met SAP oplossing voldoen aan alle gestelde eisen

´s-HertogenboschBBIT Consulting BV heeft speciaal voor de dagversbranche een nieuwe oplossing ontwikkeld: mySAP All-in-One SURE voor Dagvers. Hiermee krijgen middelgrote en kleine bedrijven in de dagversbranche de beschikking over een ERP-oplossing die alle processen binnen de keten ondersteunt en op elkaar afstemt. mySAP All-in-One SURE voor Dagvers voldoet daarbij aan de eisen die sinds 1 januari 2005 door de General Food Law en HACCP worden gesteld. De nieuwe oplossing is met name bestemd voor handels- en productiebedrijven binnen het MKB die actief zijn in de branches aardappelen, groente en fruit (agf), bloemen en planten, vis en schaaldieren en vlees.

Sluitende keteninformatie

mySAP All-in-One SURE voor Dagvers biedt functionaliteit voor zeer betrouwbare leveringen, een ingewikkeld logistiek proces en klantspecifieke wensen. De enorme dynamiek van de dagvershandel wordt volledig ondersteund. Het logistieke proces kan zelfs tot aan het schapbeheer worden doorgevoerd en specifieke wensen van afnemers, zoals verpakkingen en labels, kunnen met mySAP All-in-One SURE voor Dagvers optimaal worden ingevuld. mySAP All-in-One SURE voor Dagvers biedt sluitende keteninformatie waarbij niet alleen hoge eisen aan de snelheid van informatie worden gesteld, maar ook aan de eenduidigheid en uitwisselbaarheid ervan. Elke beweging of actie wordt eenduidig geregistreerd en blijft steeds oproepbaar. Via een realtime drag & drop-toewijzing aan een klant kan een voorraad meteen worden afgeboekt. mySAP All-in-One SURE voor Dagvers ondervangt ook ingewikkelde processen, als het uitmelden van producten die in consignatie liggen. Hiermee kunnen gebruikers een hoge servicegraad aan hun afnemers en toeleveranciers bieden.

General Food Law

mySAP All-in-One SURE voor Dagvers voldoet aan de nieuwe eisen die de General Food Law sinds 1 januari 2005 stelt, onder meer op het gebied van traceerbaarheid. Op het gebied van interne traceerbaarheid geeft mySAP All-in-One SURE voor Dagvers inzicht in alle stadia van productie, verwerking en distributie van producten tot op het niveau van gebruikte ingrediënten, de locatie van het product, welke medewerker wat heeft gedaan en bij welke temperatuur het product is vervoerd en verwerkt. Daarnaast biedt mySAP All-in-One SURE for Dagvers de mogelijkheid tot etikettering en documentatie van relevante informatie over het product. mySAP All-in-One SURE voor Dagvers is onlangs aangeschaft door de bedrijven Zwaardfruit uit Ridderkerk, Frisco uit Venlo en Schaap Holland uit Biddinghuizen.

SAP software voor het MKB

SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen en zet zich in om bedrijfsprocessen voor het segment middelgrote en kleine ondernemingen (MKB) te stroomlijnen. Speciaal voor de MKB-markt zijn SAP Business One en mySAP All-in-One ontwikkeld.

SAP Business One is een standaardoplossing die is ontwikkeld voor beginnende en dynamisch groeiende bedrijven die minder complexe en branchespecifieke IT-functionaliteiten vereisen. SAP Business One houdt grip op de kernoperaties die noodzakelijk zijn om een bedrijf succesvol te runnen. Met SAP Business One worden onderdelen, zoals financiële administratie, rapportages, sales en distributie, inkoop, voorraadbeheer en partnermanagement inzichtelijk gemaakt. Met meer dan 800 partners wereldwijd, 5.300 klanten en bijna 40 landenversies helpt SAP Business One bedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, voordelen te halen uit groeikansen en naadloos aan te sluiten op bedrijven die SAP Business Suite oplossingen gebruiken.

mySAP All-in-One is ontworpen voor MKB-bedrijven met branchespecifieke eisen. Gebaseerd op mySAP Business Suite zijn de mySAP All-in-One oplossingen vooraf ingericht, betaalbaar en snel te implementeren. Hierdoor kunnen bedrijven hun efficiency vergroten, een snelle ROI bereiken en profiteren van de voordelen van krachtige, geïntegreerde bedrijfsprocessen en e-business-oplossingen. Meer dan 6.000 klanten wereldwijd, 520 branchespecifieke oplossingen en 500 partners onderschrijven de solide kracht van mySAP All-in-One.

BBIT Consulting BV

BBIT Consulting BV (www.bbit.com) is All-in-One partner van SAP Nederland en implementeert mySAP All-in-One oplossingen in de volgende markten:groothandels in dagversproducten (mySAP All-in-One SURE voor Dagvers) en retailbedrijven (mySAP All-in-One SURE for Retail en mySAP All-in-One SURE for Fashion). Daarnaast ondersteunt BBIT SAP gebruikende bedrijven bij verbetertrajecten en bij functionele uitbreidingen. BBIT is gevestigd te Mijdrecht en Leverkusen (D).