>

mySAP All-in-One in ‘Leader’-kwadrant voor ERP Manufacturing Midmarket

´s-HertogenboschGartner heeft mySAP All-in-One opgenomen in het ‘Leader’-kwadrant van zijn ERP Manufacturing Midmarket Magic Quadrant van 2005.* Met meer dan 6.000 klanten en bijna 600 brancheoplossingen bepalen de mySAP All-in-One oplossingen voor een groot deel de belangrijke en groeiende positie die SAP inneemt als wereldwijde ERP-leverancier voor middelgrote ondernemingen.

Gartner omschrijft ‘Leaders’ als leveranciers die nu zeer goed presteren, die een duidelijke visie hebben op de richting waarin de markt zich ontwikkelt en die actief bouwen aan competenties die nodig zijn om hun leidende positie in de markt te behouden.

“SAP en onze mySAP All-in-One partners beschikken over zeer brede en diepe branchekennis en leveren ‘best practice’ bedrijfsprocessen aan middelgrote ondernemingen in meer dan vijftig landen wereldwijd”, zegt Donna Troy, senior vice-president, Global SME, SAP. “We breiden onze marktpositie als leverancier in dit marktsegment, ons aanbod en ons wereldwijde partnernetwerk verder uit om middelgrote ondernemingen effectieve en betaalbare oplossingen te bieden.”

mySAP All-in-One oplossingen zijn gebaseerd op branchespecifieke best practices. Het zijn betaalbare bedrijfssoftwareoplossingen die met de kleine of middelgrote organisatie meegroeien. Elke mySAP All-in-One oplossing is gebaseerd op de mySAP Business Suite en omvat SAP Best Practices. Deze worden door partners aangevuld met best practices uit de specifieke bedrijfstak en met adviesdiensten. mySAP All-in-One oplossingen zijn gekwalificeerd door SAP en worden exclusief verkocht door SAP channel partners. Het zijn oplossingen met een vaste scope en een vaste prijs, die zo flexibel zijn dat ze voorzien in de unieke behoeftes van elke klant.

Meer informatie over mySAP All-in-One en de oplossingen die SAP en zijn partners leveren aan kleine en middelgrote ondernemingen is te vinden op http://www.sap.com/press/factsheets.

Het volledige rapport van Gartner is te vinden op http://www.sap.com/solutions/smb.

Magic Quadrant Disclaimer.
Gartner heeft het copyright 2005 op het Magic Quadrant. Deze term wordt in dit bericht met toestemming gebruikt. Het Magic Quadrant is een grafische weergave van een markt in en voor een bepaalde tijdspanne. Het visualiseert Gartners analyses van hoe bepaalde leveranciers scoren op criteria voor deze markt die door Gartner zijn gedefinieerd. Gartner heeft geen belang bij leveranciers, producten of diensten die worden getoond in het Magic Quadrant en adviseert gebruikers van technologie niet om leveranciers te kiezen die zijn geplaatst in het ‘Leaders’-kwadrant. Het Magic Quadrant is alleen bedoeld als onderzoekshulpmiddel en niet als leidraad voor een bepaalde keuze. Gartner ziet af van alle aanspraken, expliciet op impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief aanspraken op de verkoopbaarheid of de geschiktheid voor een bepaald doel.
* Magic Quadrant for the ERP Manufacturing Midmarket, Billy Maynard, Yvonne Genovese, 30 juni 2005

SAP software voor het MKB

SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen en zet zich in om bedrijfsprocessen voor het segment middelgrote en kleine ondernemingen (MKB) te stroomlijnen. Speciaal voor de MKB-markt zijn SAP Business One en mySAP All-in-One ontwikkeld. SAP Business One is een standaardoplossing die is ontwikkeld voor beginnende en dynamisch groeiende bedrijven die minder complexe en branchespecifieke IT-functionaliteiten vereisen. SAP Business One houdt grip op de kernoperaties die noodzakelijk zijn om een bedrijf succesvol te runnen.
Met SAP Business One worden onderdelen, zoals financiële administratie, rapportages, sales en distributie, inkoop, voorraadbeheer en partnermanagement inzichtelijk gemaakt. Met meer dan 800 partners wereldwijd, 5.300 klanten en bijna 40 landenversies helpt SAP Business One bedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, voordelen te halen uit groeikansen en naadloos aan te sluiten op bedrijven die mySAP Business Suite oplossingen gebruiken.
mySAP All-in-One is ontworpen voor MKB-bedrijven met branchespecifieke eisen. Gebaseerd op mySAP Business Suite zijn de mySAP All-in-One oplossingen vooraf ingericht, betaalbaar en snel te implementeren. Hierdoor kunnen bedrijven hun efficiency vergroten, een snelle ROI bereiken en profiteren van de voordelen van krachtige, geïntegreerde bedrijfsprocessen en e-business-oplossingen. Meer dan 6.000 klanten wereldwijd, 520 branchespecifieke oplossingen en 500 partners onderschrijven de solide kracht van mySAP All-in-One.