>

Awards voor SAP Business One partners

´s-HertogenboschSAP Nederland heeft voor de tweede keer awards uitgereikt aan SAP Business One partners. Deze partners richten zie speciaal op het in de markt zetten van SAP Business One, de oplossing voor bedrijven die minder complexe en branche specifieke IT-functionaliteit vereisen. De onderscheidingen zijn uitgereikt aan SAP Business One partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben onderscheiden. ASECOM ontving twee awards omdat dit bedrijf in 2005 zowel de hoogste omzet als de sterkste groei realiseerde. Alpha One zorgde voor het grootste aantal nieuwe klanten en kreeg hiervoor een award. Trimergo is verkozen tot beste solution partner 2005. Op dit moment zijn er in Nederland 27 SAP Business One partners actief. Gezamenlijk verdubbelden zij in 2005 de omzet ten opzichte van het voorgaande jaar. In Nederland wordt SAP Business One bij meer dan 400 organisaties ingezet om de bedrijfsvoering te ondersteunen.

René Zwezerijn, Directeur MKB bij SAP Nederland: “We zijn bijzonder trots op de resultaten die onze Business One partners in 2005 gezamenlijk hebben gerealiseerd. De SAP Business One partners leveren een belangrijke bijdrage aan ons succes binnen het MKB. Zij zijn degenen die SAP Business One in de markt zetten en de klanten voorzien van passende bedrijfssoftware. Daarbij zijn ze van alle markten thuis. Ze zorgen voor advisering, implementatie van onze software, opleiding en ook voor de juiste hardware.”

De SAP Business One Awards zijn uitgereikt aan de volgende partners:

  • ASECOM uit Breda ontving twee awards: één voor het realiseren van de hoogste omzet en één voor de grootste groei. Een constante focus op licentieomzet en een zeer actief management zijn doorslaggevende factoren geweest om de hoogste omzet onder de SAP Business One partners in 2005 neer te zetten. Ook het snel en kostenefficiënt realiseren van kleinere of grotere aanpassingen op de software droeg hieraan bij. ASECOM stond vorig jaar qua omzet in de top-vijf. Vanuit deze positie is het bedrijf er in geslaagd in 2005 de omzet meer dan te verdubbelen ten opzichte van het vorige jaar. Daarmee wist ASECOM de hoogste groei van alle partners te realiseren.
  • Alpha One uit ‘s-Hertogenbosch ontving de award voor het meeste aantal nieuwe klanten. Een doordachte strategie, zowel horizontaal als verticaal en kwaliteit in de dienstverlening gecombineerd met een duidelijke focus en betrokkenheid vanuit het management zorgden ervoor dat bijvoorbeeld Jamin werd binnengehaald en dat ook kleinere klanten succesvol werden bediend.
  • Trimergo uit Apeldoorn ontving de award voor Solution Partner 2005. Het bedrijf ontving deze award voor de oplossing die het ontwikkelde voor projectgestuurde productiebedrijven. Deze oplossing kwam tot stand door de inzet van de Software Development Kit en is een combinatie van SAP Business One en specifieke functionaliteit die Trimergo eerder ontwikkelde voor projectgestuurde bedrijven. Trimergo ziet kans met deze oplossing ook internationaal aan de weg te timmeren. Dit resulteerde in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en zelfs in Canada tot nieuwe klanten.

SAP Business One

SAP Business One is een standaardoplossing die is ontwikkeld voor dynamisch groeiende bedrijven die minder complexe en branchespecifieke IT-functionaliteiten vereisen. Of een organisatie nu vijf of honderdvijftig medewerkers heeft, SAP Business One houdt grip op de kernoperaties die noodzakelijk zijn om een bedrijf succesvol te runnen. Met SAP Business One worden onderdelen, zoals financiële administratie, rapportages, sales en distributie, inkoop, voorraadbeheer en CRM inzichtelijk gemaakt. Met meer dan 1060 partners wereldwijd, 8000 klanten en 38 landenversies helpt SAP Business One bedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, voordelen te halen uit groeikansen en naadloos aan te sluiten op bedrijven die SAP Business Suite oplossingen gebruiken. Meer informatie is te vinden op www.sap.nl/businessone.