>

ComputerPlan en Lokal-Tronics voegen SAP Business One toe aan portfolio

´s-HertogenboschComputerPlan en Lokal-Tronics zijn sinds kort officieel partner van SAP. Beide bedrijven voegen SAP Business One, de geïntegreerde totaaloplossing voor dynamisch groeiende bedrijven, toe aan hun portfolio. ComputerPlan en Lokal-Tronics zetten alle twee een aparte business unit op voor de verkoop, implementatie en support van SAP Business One. De business units zijn vanaf heden operationeel.

ComputerPlan en Lokal-Tronics zijn erkende Exact Software Centers. Beide bedrijven hebben onder meer voor SAP Business One gekozen om hun klanten en prospects een breder, objectief advies te kunnen geven en beter in te kunnen spelen op klantspecifieke situaties en functionaliteit. Daarnaast kiezen beide bedrijven voor SAP vanwege het betrouwbare, professionele imago, de bewezen kennis van bedrijfsprocessen en de hoogstaande oplossingen.

Toon Lepoutre, directeur van ComputerPlan: “SAP levert al jarenlang kwalitatief hoogstaande producten. SAP Business One is dat zeker ook. ComputerPlan is onder meer actief in de branches groothandel en productie; markten die overduidelijk behoefte hebben aan een pakket met sterke, uitgebreide functionaliteit op het gebied van logistieke processen. Bovendien willen we ons aandeel in de zakelijke dienstverlening sterk gaan uitbreiden. SAP Business One is daar een prima middel voor.”

Hans Lommerse, directeur van Lokal-Tronics: “Met SAP Business One halen we een product in huis dat sterk en betrouwbaar is en waarin de logistieke processen goed zijn verankerd. Voor de branches waarin wij actief zijn, zoals groothandel en logistieke dienstverlening, kunnen we met SAP Business One veel toegevoegde waarde bieden. De functionaliteitseisen veranderen sterk op dit moment. Infrastructuren moeten worden aangepast en klanten eisen een breder aanbod en oplossingen die meerwaarde bieden voor hun situatie. SAP Business One is uitstekend uitgerust voor deze eisen.”

René Zwezerijn, director SME Indirect Channel bij SAP Nederland: “Met de hulp van een kwalitatief hoogstaand partnerkanaal willen we de komende jaren onze groei in het MKB verder uitbouwen. Niet alleen kennen we een flinke groei in het aantal klanten, ook SAP’s partnerprogramma PartnerEdge blijkt een prima ondersteuning te zijn voor onze partners. ComputerPlan en Lokal-Tronics passen daar als partner perfect in. Zij hebben hun sporen in de automatisering van het MKB ruimschoots verdiend en vormen met hun specifieke kennis van de MKB-markt een zeer welkome uitbreiding op ons partnerkanaal.”

Het aantal SAP Business One partners in Nederland is met de komst van ComputerPlan en Lokal-Tronics uitgebreid naar 49. Voor mySAP All-in-One heeft SAP momenteel 27 partners in Nederland.

Over ComputerPlan

ComputerPlan is een automatiseringsbedrijf voor middelgrote organisaties gespecialiseerd in de branches groothandel, zakelijke dienstverlening en productie. Bij ComputerPlan in Delft werken ruim zeventig professionals. Het bedrijf bestaat ruim 23 jaar, heeft meer dan 2.500 klanten in het MKB en is met name actief in de Randstad. Naast financiële en logistieke software levert ComputerPlan CRM-oplossingen en computernetwerken, inclusief (remote) beheer. Kijk voor meer informatie op www.computerplan.nl.

Over Lokal-Tronics B.V.

Lokal-Tronics B.V., specialist op het gebied van hard- en software, heeft ruime ervaring in de installatie, het onderhoud en beheer van ERP-applicaties, salarisadministratiepakketten en ‘internet enabled’ CRM-pakketten, waarbij de automatiseringsbehoefte van de klant steeds het uitgangspunt is. Lokal-Tronics werkt met diverse afnamemogelijkheden, zoals abonnementen, lease- en SLA-overeenkomsten. Bij Lokal-Tronics in Hillegom werken ruim twintig medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.lokaltronics.nl.

Over SAP Business One

SAP Business One is een standaardoplossing die is ontwikkeld voor dynamisch groeiende bedrijven die minder complexe en branchespecifieke IT-functionaliteiten vereisen. Of een organisatie nu vijf of vijfhonderd medewerkers heeft, SAP Business One houdt grip op de kernoperaties die noodzakelijk zijn om een bedrijf succesvol te runnen. Met SAP Business One worden onderdelen, zoals financiële administratie, rapportages, sales en distributie, inkoop, voorraadbeheer en CRM, inzichtelijk gemaakt. Met meer dan 1.060 partners wereldwijd, 8.000 klanten en 38 landenversies helpt SAP Business One bedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, voordelen te halen uit groeikansen en naadloos aan te sluiten op bedrijven die SAP Business Suite oplossingen gebruiken.