>

SAP Nederland benoemt Rinse Tamsma tot Director SME (Small and Midsize Enterprises)

´s-HertogenboschSAP Nederland heeft Rinse Tamsma benoemd tot Director SME (Small and Midsize Enterprises). Tamsma (37) wordt binnen de sales-organisatie van SAP Nederland verantwoordelijk voor de versterking van de positie van SAP in het SME-segment. De benoeming van Tamsma past in de organisatorische wijzigingen die SAP wereldwijd doorvoert in het kader van zijn nieuwe middenmarktstrategie. Centraal in deze strategie staan een nog nauwere samenwerking met de partners in de ontwikkeling en verkoop van SAP producten voor Small and Midsize Enterprises en meer toegang voor de partner in de bovenkant van de markt.

Tamsma bekleedde tot zijn overgang naar SAP verschillende managementfuncties bij Exact. Zijn laatste functie bij Exact was Director Large Parent Organisations Exact International. Daarvoor was Tamsma onder meer Director Enterprise Group Nederland, Commercial Director Nederland en General Manager Exact Singapore.

SAP oplossingen voor kleine en middelgrote organisaties
SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen en levert MKB-bedrijven oplossingen waarmee zij hun bedrijfsprocessen naadloos kunnen aansluiten op de bedrijfsprocessen van hun partners en klanten. Bijna de helft van de SAP software-implementaties wereldwijd vindt plaats bij MKB-bedrijven. Een uitgebreid netwerk gekwalificeerde, professionele partners levert SAP Business One en mySAP All-in-One, de twee oplossingen die SAP speciaal voor het MKB heeft ontwikkeld. Deze oplossingen zijn betaalbaar, eenvoudig te implementeren en schaalbaar, zodat ze probleemloos met organisaties meegroeien.

Een digitale hoge resolutie foto van Rinse Tamsma kunt u downloaden.