>

SAP DealsFlash – editie 4 – 2006 – Ordina breidt uit met NetWeaver Portal

’s-Hertogenbosch

Ordina

ICT-dienstverlener Ordina heeft zijn mySAP ERP systeem uitgebreid met de NetWeaver Portal. Ongeveer 3.800 Ordina-medewerkers zullen de portal gaan gebruiken voor employee self service, document management, workflow en facilitaire zaken. Met behulp van de portal wordt ook de invoering van het interne service point (shared service center) gefaciliteerd. Doelstelling is om de interne processen efficiënter te laten lopen.

Kerckhaert

Kerckhaert Hoefijzerfabriek in Vogelwaarde heeft na een uitgebreid voortraject – inclusief vooronderzoek – gekozen voor de mySAP All in One ProYuice oplossing van mYuice. Naast de reguliere handelsactiviteiten zullen de productie- en magazijnprocessen met mySAP All-In-One geautomatiseerd worden. Daarnaast zal er in een latere fase een roll-out plaatsvinden van de ‘Nederlandse oplossing’ naar de Engelse nevenvestiging. Kerckhaert heeft onder meer vanwege deze strategische reden voor SAP en mYuice gekozen. Kerckhaert is ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van hoefijzers en is gevestigd in Vogelwaarde.

Jos Slippens

Jos Slippens heeft gekozen voor de nieuwe mySAP All-In-One ProFood oplossing van mYuice voor de aansturing van zijn bedrijfsprocessen. Bij het vleesverwerkende bedrijf ligt de nadruk van de implementatie op de logistieke processen en productieprocessen, waarbij er een 100% integratie met de aanwezige MES-laag gerealiseerd gaat worden. Jos Slippens Vleeswaren uit Opmeer maakt Hollandse hammen voor vleeswarenafdelingen waar nog wordt gesneden en levert tevens gesneden en verpakte vleeswaren in ZAV- of klappackverpakking.

Café Plus

Café Plus, leverancier van totaalconcepten voor koffievoorzieningen van kantoren, bedrijven en horeca, heeft voor SAP Business One gekozen. Café Plus wil met één geïntegreerde bedrijfsoplossing zowel verkoop, voorraad, service als financiële administratie onder controle krijgen. Opex Software BV te Naarden, Business Partner van SAP voor SAP Business One, verzorgt de implementatie bij Café Plus. SAP Business One wordt bij Café Plus ingezet ter vervanging van Snelstart in combinatie met een aantal Excel-toepassingen.