>

ARINSO International wint SAP Pinnacle Award voor Global Customer Satisfaction

SAP klanten erkennen de kwaliteit van de dienstverlening van ARINSO wereldwijd

RotterdamARINSO International (Euronext Brussels: ARIN), toonaangevend leverancier van innovatieve HR oplossingen, HR advies en HR outsourcing services, is de SAP Pinnacle Award voor Global Customer Satisfaction toegekend.

In een recent door SAP wereldwijd uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek onder meer dan 500 klanten die met SAP business solutions werken, is ARINSO van meer dan 2000 SAP partners het best beoordeeld vanwege de voortreffelijke klanttevredenheid.

Over de jaren heen heeft ARINSO altijd focus gehad op klanttevredenheid, vanuit de overtuiging dat dit het bestaan van de organisatie als dienstverlener en kennispartner rechtvaardigt. Met het groeien van de markt voor HR & Payroll outsourcing wordt het belang hiervan des te groter omdat vertrouwen van de klant in de externe dienstverlener hierbij een grote rol speelt.

Peter Bouten, Algemeen Directeur van ARINSO Nederland: “Er is geen groter compliment, dan een prijs te ontvangen van onze klanten die de tevredenheid bevestigt over de oplossingen en diensten die we leveren. Het bevestigt dat we een toonaangevende partij zijn op het gebied van innovatieve HR oplossingen plus onze wereldwijde positie als HR dienstverlener.”

“Het winnen van de SAP Pinnacle Award voor Global Customer Satisfaction is bovendien een prachtige beloning voor onze medewerkers, en de inspanning die ze continue leveren om onze klanten optimaal te ondersteunen.”

ARINSO implementeert SAP HR oplossingen sinds 1994 in meer dan 75 landen wereldwijd. Als wereldwijde SAP partner en met meer dan 750 SAP HR en Payroll implementaties, helpt ARINSO haar klanten om ’s werelds beste werkgevers te worden, door innovatie in HR en uitbesteding van HR dienstverlening.

Over ARINSO

ARINSO Nederland B.V. is onderdeel van ARINSO International (Euronext Brussel: ARIN), een wereldwijde HR Services partner die innovatieve HR services en IT-oplossingen levert aan middelgrote en grote (inter)nationale werkgevers. ARINSO streeft naar HR Excellence door Strategisch Advies, Outsourcing Services en Technology Integration Services. Bij ARINSO International werken ruim 2.200 medewerkers in 25 landen, waarvan circa 300 in Nederland. In 2005 is de geconsolideerde netto omzet gegroeid tot ruim € 175 miljoen. ARINSO is gespecialiseerd in het ondersteunen van haar klanten bij het vormgeven en exploiteren van hun HR-beleid en -operatie alsmede het realiseren van innovatieve ICT toepassingen en HR Shared Services. www.arinso.com