>

Boekel De Nerée kiest één centraal IT-systeem na selectietraject met IT-dienstverlener Ab Ovo

AEPEX-oplossing op basis van mySAP All-in-One past in toekomstvisie van gerenommeerd advocaten- en notarissenkantoor

’s-HertogenboschAdvocaten- en Notarissenkantoor Boekel De Nerée gaat voor zijn financiële administratie, cliëntadministratie en urenregistratie gebruikmaken van AEWARD. AEWARD is de nieuwe standaardoplossing van AEPEX Business Consultants voor advocatenkantoren en notariaten en is gebaseerd op mySAP All-in-One. Boekel De Nerée is het eerste advocaten- en notarissenkantoor in Nederland dat gebruik gaat maken van AEWARD. AEWARD vervangt bij Boekel De Nerée vijf verschillende pakketten voor financiële administratie, urenregistratie en rapportages, waardoor men aanzienlijk kan besparen op beheer- en onderhoudkosten. De pakketselectie is uitgevoerd in samenwerking met IT-dienstverlener Ab Ovo.

Het grote voordeel van de nieuwe template van AEPEX Business Consultants is onder meer de mogelijkheid om de verschillende administraties van zowel advocatuur als notariaat in één systeem onder te brengen en centraal te beheren. Naast de financiële administratie zijn dat bijvoorbeeld projectmanagement en workflow. Andere voordelen van één centraal beheerd systeem zijn bijvoorbeeld:

  • verlaging van de facturatiecyclus;
  • snellere workflow;
  • meer eenduidige rapportage;
  • managementinformatie over in- en uitgaande geldstromen;
  • het tijdig signaleren van binnenkomende gelden of achterblijvende declaraties.

“Een toekomstgerichte standaard IT-oplossing sluit naadloos aan bij de groeidoelstelling en toekomstvisie van Boekel De Nerée. Daarbij is het voor ons belangrijk met een stabiele en schaalbare oplossing te werken die platformonafhankelijk en gebruiksvriendelijk is en een open architectuur heeft”, aldus Bas Sepers, algemeen directeur van Boekel De Nerée.

AEWARD is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Light, Medium en Full. Kijk voor meer informatie over de AEWARD-oplossingen op www.aepex.nl.