>

SAP Pinnacle Award 2006 uitgereikt aan Redwood Software tijdens SAPPHIRE ’06 in Parijs

’s-HertogenboschRedwood Software BV., een vooraanstaande leverancier van real-time, event-driven process automation en job scheduling oplossingen, maakt bekend dat het de 2006 SAP® Pinnacle Award in ontvangst heeft mogen nemen in de categorie “SAP NetWeaver® Showcases – ISVs”. De Award is uitgereikt aan SAP service, software en technologie partners die uitblinken in het uitvoerig ontwikkelen van hun samenwerking met SAP. Daarnaast biedt Redwood de hoogste kwaliteit producten, oplossingen en diensten aan die worden ondersteund door SAP NetWeaver. De Award werd aan Redwood uitgereikt op maandagavond 29 mei tijdens de officiële Pinnacle Award Ceremony voor de opening van de SAPPHIRE® ’06 in Parijs.

“Deze Award symboliseert het enthousiasme en het harde werk van Redwood marketing en sales in het verder uitbouwen van de samenwerking en relatie met SAP”, aldus Anjo de Heus, Senior Vice President Business Development bij Redwood Software. “SAP NetWeaver en SAP Central Job Scheduling by Redwood zijn de bakens die de weg aangeven waarop ERP processen en hun respectievelijke workload vandaag de dag worden geautomatiseerd. De Pinnacle Award laat blijken dat SAP dit feit erkent, en dat zij vertrouwen hebben in ons gezamenlijke succes.”

SAP en Redwood werken samen om innovatieve process automation technologieën te ontwikkelen. Een component hiervan wordt al met volledige certificering door SAP NetWeaver op de markt gebracht onder de naam “SAP Central Job Scheduling by Redwood”. De oplossing maakt een real-time, event-driven process automation en job scheduling van alle SAP en non-SAP workload applicaties bedrijfsbreed mogelijk.

Hoogtepunten van de samenwerking tussen SAP en Redwood zijn:

  • Redwood levert naadloze integratie tussen SAP en non-SAP applicatie workload, waarbij deze de workload uitvoert en controleert ongeacht de onderliggende hardware of platformen
  • SAP Central Job Scheduling by Redwood wordt wereldwijd door SAP verkocht en ondersteund.
  • Veel organisaties gebruiken reeds de oplossing SAP Central Job Scheduling by Redwood
  • Redwood en SAP werken samen aan het ontwikkelen van de volgende generatie van job scheduling interfaces voor SAP.
  • “We zijn zeer trots deze Award van SAP in ontvangst te mogen nemen,” aldus Richard Page, Senior Vice President Global Marketing bij Redwood Software. “We zijn er zeker van dat de huidige samenwerking tussen Redwood en SAP voordelen blijft opleveren voor SAP klanten. Zo blijven zij hun workload automatiseren op een manier die een grotere ROI van hun ERP investeringen kan realiseren.”

    Over Redwood Software

    Redwood Software stelt organisaties in staat hun IT infrastructuur en bedrijfsinformatie te optimaliseren door de inzet van ‘event-driven’ procesautomatisering en Enterprise report management oplossingen. De producten van Redwood Software, Cronacle (real time event-driven job scheduling) en Report2Web (web-based information management) hebben een bewezen Return-On- Investment (ROI) door gerichte inzet bij de integratie van processen en het ontsluiten van uw bedrijfsinformatie. Cronacle levert een oplossing voor volautomatische sturing van al uw achtergrondprocessen in ERP pakketen als SAP NetWeaver en uw gedistribueerde Java, .Net of mainframe applicaties. Meer dan 800 bedrijven wereldwijd gebruiken de software van Redwood waaronder Credit Suisse/First Boston, UBS, ABN AMRO, Siemens, Robeco, Centraal Boekhuis, Vedior, Agis Zorgverzekeringen, Eneco, Akzo, Audax en nog vele anderen. Redwood Software is een internationale organisatie met hoofdkantoor in Houten en vestigingen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië Duitsland en Zwitserland. Redwood heeft strategische allianties met onder andere SAP (member of the Powered by SAP NetWeaver initiative), HP, Microsoft en Oracle.