>

Jos Slippens Vleeswaren automatiseert bedrijfsprocessen met ProMeat van mYuice

Vooringerichte oplossing op basis van mySAP All-in-One koppelt productieproces met ERP- en logistiek systeem

’s-Hertogenbosch’s-Hertogenbosch, 5 juli 2006 – Jos Slippens Vleeswaren gaat de mySAP All-In-One ProMeat-oplossing van mYuice inzetten voor de aansturing van zijn bedrijfsprocessen. ProMeat zal bij het vleesverwerkende bedrijf het huidige financieel en logistiek systeem vervangen en integreert daarnaast de productieprocessen op de werkvloer met de reeds bij Slippens aanwezige MES (Management Execution System)-laag. Daardoor kan het bedrijf niet alleen de productiecapaciteit efficiënter inzetten, maar ook de managementrapportages en stuurinformatie sterk verbeteren. mYuice – Value Added Reseller van SAP – verzorgt bij Slippens de implementatie.

Door de inzet van mySAP All-in-One ProMeat krijgt Slippens de beschikking over een oplossing waarin diverse processen voor de vleesverwerkende industrie zijn samengebracht. Door de koppeling van deze bedrijfsprocessen hebben gebruikers onmiddellijk essentiële informatie voorhanden, zoals de status van een inkooporder, voorraadniveaus en de logistieke en financiële stand van zaken. Daarnaast krijgt Slippens real-time inzicht in de kosten per processtap, integraal inzicht in de winstgevendheid van klanten en merken én in de productiviteit van verschillende productielijnen. Ook biedt de oplossing voor- en achterwaartse traceability in de keten en voldoet de oplossing aan de General Food Law en geldende lokale, Europese en globale wet- en regelgevingen.

Piet Kuijpers, financieel directeur bij Slippens: “Door de inzet van ProMeat kunnen we sneller schakelen, een betere controle over het gehele proces krijgen en sneller en efficiënter ingrijpen en bijsturen. Dit komt doordat we ProMeat met onze bestaande MES-laag integreren, waardoor we de data van de werkvloer eenvoudig kunnen koppelen aan onze ERP- en logistieke gegevens. Hierdoor worden processen, zoals ingrediëntendeclaraties, capaciteitsplanningen, productielijncontroles en labelling, volledig geautomatiseerd. Met mySAP All-in-One ProMeat beschikken we over een betrouwbare oplossing die schaalbaar is en precies die ingrediënten bezit die belangrijk zijn voor onze branche.”

Over mYuice
mYuice B.V. is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Ctac N.V. en richt haar bedrijfsactiviteiten op de verkoop, implementatie en ondersteuning van op SAP software gerelateerde oplossingen voor specifieke segmenten in de Nederlandse middenmarkt (MKB). Als leverancier van SAP software onderhoudt mYuice een intensieve relatie met SAP Nederland. Deze samenwerking heeft geleid tot de toewijzing door SAP Nederland als erkend implementatiepartner. mYuice is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en heeft 31 medewerkers. Meer informatie is te vinden op www.myuice.nl.

Over Jos Slippens
Jos Slippens Vleeswaren uit Opmeer maakt Hollandse hammen voor vleeswarenafdelingen waar nog echt wordt gesneden en levert tevens gesneden en verpakte vleeswaren in ZAV- of klappackverpakking. Meer informatie is te vinden op www.slippens-vleeswaren.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

mYuice
Peter Geelen(Algemeen directeur)
T: 073 692 06 02
E: peter.geelen@myuice.nl

Jos Slippens Vleeswaren
Piet Kuijpers (Financieel directeur)
T: 0226 35 38 82
E: p.kuijpers@slippens-vleeswaren.nl