>

GX wordt Powered by SAP NetWeaver partner

Integratie van online activiteiten en bedrijfssoftware

Nijmegen/WalldorfGX, één van de grootste leveranciers in Nederland van oplossingen voor web content management is officieel partner geworden van SAP, wereldwijd marktleider in bedrijfssoftware. GX is daarmee de eerste Nederlandse CMS leverancier die ‘Powered by SAP NetWeaver’ is.

GX WebManager is ‘Powered by SAP NetWeaver’ gecertificeerd, waarmee dit toonaangevende systeem voor web content management geïnstalleerd kan worden op het SAP NetWeaver platform. Daarnaast biedt GX een gecertificeerde integratie naar de MySAP NetWeaver Enterprise Portal.

Marinus ter Laak, Managing Director SAP Nederland: “We zijn blij met de certificering van GX binnen ons NetWeaver programma. SAP NetWeaver vormt de beste integratiemethode voor zowel SAP software als software van derden. Tevens kunnen bedrijfsstrategieën en processen snel en flexibel worden ontworpen, gebouwd, geïmplementeerd en uitgevoerd”.

Martijn van Berkum, CTO van GX: “De officiële certificering van ons product GX WebManager door SAP verstevigt onze positie als één van de marktleiders. Wij zijn specialisten in het online kanaal, maar zien dat nooit los van de bedrijfssoftware die onze klanten gebruiken. Dat heeft alles te maken met het strategische uitgangspunt ‘Outside in’ dat ons onderscheidt in de markt.”

Met de ‘Outside in’ strategie benadrukt GX het gegeven dat steeds meer bedrijfsprocessen plaatsvinden vanuit het online kanaal naar binnen toe. GX richt zich daarbij op het integreren van content met die processen en de bedrijfssoftware zoals die geleverd wordt door SAP.

Over GX

GX is een succesvol webtechnologiebedrijf en één van de grootste leveranciers in Nederland van oplossingen voor web content management. Met behulp van het product GX WebManager worden voor klanten innovatieve en betrouwbare oplossingen gebouwd uiteenlopend van moderne informatieve websites tot krachtige portaaloplossingen in complexe organisaties. Oplossingen van GX zijn altijd gericht op het succes van de klant zoals omzetverhoging door het creëren van nieuwe online verkoopkanalen, een consistente online branding, efficiencyverbeteringen en kostenverlagingen in ICT en marketing en een snellere time to market. GX werkt voor middelgrote en grote organisaties in uiteenlopende sectoren en heeft een groot aantal projecten gerealiseerd voor klanten van naam zoals KPN, Menzis, Talpa, Ajax, PSV, Unicef, Gemeente Eindhoven, Gemeente Amstelveen, Asics, Planet Internet, DaimlerChrysler, Weekblad Persgroep, IDG, Nationale postcodeloterij en vele anderen. Bezoek ook: www.gx.nl