>

AEPEX bespaart tijd en geld dankzij real-time agendabeheer via Duet

SAP partner profiteert als eerste Nederlandse klant van integratie SAP- en Office-applicaties

’s-HertogenboschAEPEX, een dedicated SAP Services Partner, heeft als eerste Nederlandse klant de implementatie afgerond van Duet. Door deze integratie van Microsoft Office met mySAP ERP voeren de consultants van AEPEX door real-time agendabeheer ook direct hun urenregistratie uit. Hierdoor besparen ze tijd, is er minder kans op boekingsfouten en beschikt het management over optimaal inzicht in de informatie over winstgevendheid van projecten en de beschikbaarheid van medewerkers.

Wouter van der Veen, Managing Partner bij AEPEX, is dan ook zeer tevreden over de implementatie van Duet: “Voor ons als dienstverlener is het optimaliseren van de urenregistratie een kernproces. Voorheen hadden onze consultants dubbel werk aan het beheren van de agenda en het registreren van de uren. Daardoor had de directie niet direct zicht op alle benodige informatie. Van deze vertraging zijn we nu af. Daarnaast heeft onze IT-afdeling ook minder werkdruk aangezien de synchronisatie van Microsoft Office en mySAP nu niet meer nodig is. Gebruikers van SAP en Microsoft Office werken nu via één interface, wat het beheer ook vergemakkelijkt.”

De implementatie van de functionaliteit voor time management nam minder dan een maand in beslag. In de komende maanden wil AEPEX meer processen toevoegen, zoals report management en leave management. Van der Veen: “Als SAP partner willen we voorop lopen in de implementatie van nieuwe SAP applicaties bij onze klanten. Daarom zijn we blij dat we het goede voorbeeld kunnen geven met de succesvolle implementatie van Duet binnen onze eigen organisatie.”

Marinus ter Laak, managing director van SAP Nederland, verklaart: “AEPEX heeft al vaker bewezen snel kennis op te bouwen van nieuwe SAP oplossingen. Door Duet in recordtijd te implementeren in de eigen organisatie voegt deze partner de daad bij het woord.”

Met Duet krijgen eindgebruikers vanuit de vertrouwde Microsoft Office-omgeving direct toegang tot hun SAP bedrijfsprocessen en -gegevens. Doordat zij zo eenvoudiger en flexibeler toegang krijgen tot de functionaliteit van SAP applicaties kunnen bedrijven processen beter volgen en besluitvorming verbeteren. Hierdoor besparen bedrijven tijd en geld. Daarbij kunnen gebruikers vanuit een vertrouwde omgeving werken die snel kan worden ingezet en waarvoor nagenoeg geen training nodig is.

Over AEPEX

De AEgroup bestaat uit AEPEX Business Consultants BV en AEBIZZ E-Consultants BV. AEPEX is een vooraanstaand dienstverlener op het gebied van SAP software; AEBIZZ op de gebieden van Systeemintegratie en B2B Procesintegratie. Onze focus is op kwaliteit, projecten, innovatief vermogen en ‘drive to deliver’. Deze aanpak heeft geleid tot vele succesvolle projecten en diverse awards. Onze bijzondere relatie met SAP Walldorf zorgt ervoor dat we als AEgroup continu vooroplopen op het gebied van nieuwe SAP oplossingen en technologie. De AEgroup vormt een unieke combinatie van SAP specialisten en integratie specialisten, een combinatie voor ‘meer dan de som der delen’.
Bezoek ook: www.aepex.nl