>

SAP benoemt nieuw Magnus-bedrijf tot SAP Service Partner

’s-HertogenboschHet nieuwe technologie-adviesbedrijf Magnus Technology Consultants mag zich direct SAP Service Partner noemen. Magnus heeft zijn SAP-activiteiten in dit bedrijf ondergebracht om zijn propositie naar klanten en ervaren SAP-specialisten te versterken.
Service Partners van SAP richten zich op strategische consultancy, implementatie, systeemintegratie en continue verbetering van bedrijfsprocessen bij SAP-gebruikers. “Daarmee leveren zij ook een belangrijke bijdrage aan het succes van SAP”, benadrukt Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances van SAP Nederland. “Met dit partnership bestendigen we onze relatie met Magnus die al sinds 1990 bestaat en waarin Magnus onze klanten onveranderlijk heeft voorzien van services en expertise van een hoge kwaliteit.”

“Een van de doelstellingen van het hernieuwde partnership is om gezamenlijk de Enterprise SOA-visie van SAP uit te dragen bij opdrachtgevers. Het partnership met SAP heeft een grote toegevoegde waarde voor ons, en is er in de eerste plaats op gericht om klanten optimaal te ondersteunen”, aldus Edwin Ardon, directeur van Magnus Technology Consultants.

Magnus

Magnus helpt bedrijven om hun dagelijkse operatie te verbeteren op basis van innovatieve concepten en architecturen. Magnus Technology Consultants is een zusterbedrijf van Magnus Management Consultants, dat zich richt op algemeen organisatie- en technologie-advies. Klanten zijn middelgrote en grote media-, consumer products-, retail-, en industriële bedrijven en universiteiten. Meer informatie is te vinden op www.magnus.nl.