>

SAP sluit distributieovereenkomst met ETC Pluz

Resellers richten zich op MKB met SAP Business One

’s-HertogenboschSAP Nederland heeft een distributieovereenkomst gesloten met ETC Pluz. Daarmee kunnen de aangesloten resellers kleine en middelgrote ondernemingen een ‘one-stop-shop’ aanbieden voor SAP Business One software en de bijbehorende hardware & infrastructuur. ETC Pluz, de grootste Nederlandse HP-distributeur met 3500 resellers, gaat hierbij samenwerken met SAP-distributeur Channel Concepts voor de support, opleiding en implementatie van de software.

Milfred Hart, Directeur van ETC Pluz, is enthousiast over de samenwerking met SAP Nederland. “Het toevoegen van deze gerenommeerde applicatie aan ons software portfolio is zeer welkom. Het is een bevestiging van onze ambitie onze resellers en partners te ondersteunen bij het bieden van oplossingen die zij naast hun hardware verkopen. Het unieke project biedt ETC Pluz de mogelijkheid onze marketing- en salesacties te combineren met de reeds opgebouwde expertise van Channel Concepts. De krachtige campagne van SAP in de massamedia geeft onze resellers en ETC Pluz een steun in de rug om zich met SAP Business One op het MKB te richten.”

ETC Pluz ondersteunt resellers op het gebied van hardware en infrastructuur. Ondersteuning op het gebied van software wordt door ETC Pluz in hechte samenwerking met Channel Concepts uitgevoerd. Directeur Bart van Rheenen zegt: “ETC Pluz-resellers krijgen met deze overeenkomst makkelijk toegang tot de kennis van SAP Business One-partners. Het stelt ons in de gelegenheid onze SAP-specialisten en de SAP Business One partner programma’s te presenteren aan het grootste deel van de Nederlandse HP-resellers.”

Rene Zwezerijn, Director SME Indirect Channel bij SAP Nederland, is blij met de verbreding van de ondersteuning voor SAP Business One. “Met dit strategische programma kunnen we de groeiende vraag vanuit het MKB uitstekend ondersteunen en ons succes verder uitbouwen. Het is een sterk concurrerende markt, waardoor het voor MKB-klanten niet makkelijk is te bepalen met welke oplossing ze het beste af zijn. Deze samenwerking geeft onze huidige en toekomstige klanten grote voordelen, we bieden ze makkelijke toegang tot de juiste expertise en een aantrekkelijke alles in één-oplossing.”

Over ETC Pluz
ETC Pluz – onderdeel van SCH – is ICT-distributeur van een breed en diep assortiment producten en diensten op het gebied van automatisering. ETC Pluz richt zich met name op het leveren van toegevoegde waarde aan haar business partners, die daarmee in staat zijn hun klanten een compleet pakket aan oplossingen te bieden. Met haar kennis en expertise biedt ETC Pluz resellers ondersteuning op het gebied van onder meer technical- en rental services, advisering, opleiding en training. ETC Pluz is in staat vrijwel de gehele ICT-markt te bedienen met haar complete range A-merk producten en het uitgebreide dienstenpakket op basis van one-stop-shopping. ETC Pluz beschikt over een uniek Enterprise Solution Centre, waar eindgebruikers als gast van hun reseller bijvoorbeeld eigen data met de oplossing van de reseller in een geavanceerde omgeving kunnen testen of tunen of aan hen kunnen laten demonstreren. Het hoofdkantoor van ETC Pluz is gevestigd in Bodegraven.
Meer informatie is beschikbaar op www.etcpluz.nl .

Over Channel Concepts
Channel Concepts B.V. onwikkelt en implementeert innovatieve product / markt combinaties ten behoeve van het ICT-resellerkanaal op het gebied van applicaties, systemen, datastorage, security, virtualisatie, systeembeheer en consolidatie. Channel Concepts doet “ proof of concept ” bij eindklanten en brengt deze oplossingen onder bij resellers. Meer informatie is te vinden op www.channelconcepts.nl.

Voor meer informatie:

ETC Pluz
Mark Elkerbout
06 22 69 92 89
mark.elkerbout@etcpluz.nl

Channel Concepts B.V.
Bart van Rheenen
06 551 281 56
bart@channelconcepts.nl

SAP Nederland
Cees Kardolus
073 645 77 39
cees.kardolus@sap.com