>

Vier genomineerden CRM Award 2006

AmsterdamDe jury van de CRM Award heeft uit de elf deelnemers een viertal bedrijven genomineerd: De Friesland Zorgverzekeraar, ING Mid Corporates, Robeco Direct en Wehkamp. De genomineerden zullen tijdens het congres dat voorafgaand aan de uitreiking van de CRM Award 2006 plaatsvindt, een presentatie over hun ingezonden CRM-traject verzorgen..

O.l.v juryvoorzitter prof. dr. Ed Peelen, maakt de jury ’s avonds tijdens het diner bekend naar welk bedrijf de CRM Award 2006 gaat. Dit evenement zal op 16 november a.s. in de Kloostersalons de Mariënhof te Amersfoort plaatsvinden.

Tijdens het congres ‘Klantgericht Ondernemen’ zullen niet alleen de genomineerden op de bühne staan. Ook oprichter van CRMguru.com Bob Thompson en hoogleraar Customer Based Marketing prof. dr. Peter Verhoef van Rijksuniversiteit Groningen, zullen het thema ‘Trends in CRM’ belichten. Daarnaast presenteert drs. Wil Wurtz, voorzitter van het CRM Genootschap een samenvatting van de resultaten van het onderzoek naar CRM in Nederland.

Sponsoren van dit evenement zijn Acxiom, CapGemini, SAP, Salesforce.com, Tote-m business architects en Unica. Mediapartners die dit evenement ondersteunen zijn Adforesult, ITCommercie, MEC en Telecommerce Magazine. Belangstellenden die de uitreiking van de CRM Award 2006 en het voorafgaande congres ‘Klantgericht Ondernemen’ willen bijwonen, kunnen de website www.crmaward.nl raadplegen. Op deze site is ook meer informatie te vinden over de prijs, de criteria, de jury, vorige winnaars, sponsors, et cetera.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen, dit kan met Maricken Cirkel of Karin Rigterink, tel. 06 – 24812256 of per e-mail info@crmaward.nl.