>

Het HIquality Clearance Center van Human Inference ontvangt “SAP® xApps™ certified” status

HIquality Clearance Center Software voorkomt dat gebruikers zaken doen met ongeoorloofde personen en/of bedrijven

ArnhemHuman Inference, leverancier van datakwaliteitssoftware, heeft van SAP AG de “SAP® xApps™ Certified – Powered by SAP NetWeaver®” status ontvangen voor haar product HIquality Clearance Center versie 1.0. Als gevolg van deze flexibele en simpele integratie, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat zij geen zaken doen met ongeoorloofde personen en/of bedrijven.

De certificering houdt een naadloze integratie van de software van Human Inference met het SAP NetWeaver-platform in. Deze gecertificeerde integratie onderstreept tevens SAP’s visie over enterprise service-oriented architecture (enterprise SOA).

Het HIquality Clearance Center bevat een intelligent matchingmechanisme dat niet alleen gebaseerd is op sterke datakwaliteit, maar ook op landspecifieke en culturele kennis. Door flexibele matchingscenario’s, geautomatiseerde business rules en eenvoudige integratie met elke denkbare sanctie- en referentielijst kunnen klanten van SAP NetWeaver vanaf nu direct met de oplossingen van Human Inference werken.

Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances van SAP Nederland: “Wij zijn erg blij met deze eerste certificering, omdat deze ontwikkeling onze enterprise SOA-strategie ondersteunt. Veel softwarepartners ontwikkelen oplossingen op ons open platform, waarmee wij onze klanten optimaal kunnen bedienen met extra functionaliteit.”

HIquality Clearance Center is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Human Inference en TopForce ondersteund door het SAP NetWeaver-platform. De door SAP gecertificeerde integratie biedt gebruikers van het HIquality Clearance Center, die ook SAP-oplossingen gebruiken, een oplossing van hoge kwaliteit.

De Human Inference HIquality Clearance Center composite applicatie draait op het SAP NetWeaver-platform en is gebouwd op het SAP Composite Application Framework (SAP CAF) versie 7.0. De certificering is bereikt doordat aangetoond is dat het HIquality Clearance Center verenigbaar is met de SAP NetWeaver Application Server en het SAP NetWeaver Portal en voldoet aan alle technische en business criteria door SAP ingesteld voor haar “SAP xApps Certified” status.

Door de “SAP xApps Certified” status, voldoen Human Inference en andere onafhankelijke software leveranciers aan de belofte van enterprise SOA volgens de principes en standaarden van SAP’s composite architectuurrichtlijnen. De SAP xApps familie van composite applications maakt continue bedrijfsinnovatie mogelijk en levert de benodigde flexibiliteit om snel en winstgevend op bedrijfswijzigingen te reageren. SAP xApps composite applicaties vermeerderen de waarde van belangrijke bedrijfsinvesteringen en maximaliseren de opbrengst van strategisch bezit: medewerkers, kennis, producten, bedrijfsrelaties en IT.

Over TopForce

TopForce is een autoriteit op het gebied van Enterprise Portals, service-georiënteerde architectuur en expertise in SAP Netweaver. Met ruim vijftig experts behoort het tot de grootste spelers wereldwijd. TopForce bedient zo’n 180 klanten uit binnen- en buitenland, waaronder Shell International, Philips, Heineken International, Citibank, Reuters, Planon Software en Human Inference. TopForce is in 1999 opgericht en heeft ondertussen drie vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Londen. Voor meer informatie, zie www.topforce.com.

Over Human Inference

Human Inference is marktleider op het gebied van datakwaliteitssoftware. De software waarborgt en verhoogt de kwaliteit van gegevens en heeft tot doel de communicatie en interactie tussen bedrijven en hun relaties te optimaliseren. De software van Human Inference wordt derhalve gebruikt voor profiling, identificatie en verrijking van data. Datakwaliteit is een harde voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, compliance, opsporing van fraude en efficiënte zoekprocessen in call centers.

Naast het hoofdkantoor in Arnhem heeft Human Inference ook vestigingen in Duitsland en België. Human Inference software is in gebruik bij meer dan 150 bedrijven, waaronder ABN AMRO, Allianz, Belastingdienst Automatiseringscentrum, Centraal Beheer Achmea, Center Parcs, Delta Lloyd verzekeringsgroep, KPN Telecom, ING, E.ON IS GmbH, NS Reizigers, O2 (Germany) GmbH & Co. KG, Sparkassen Informatik GmbH & Co. KG, Telegraaf, Wegener en TNT Express GmbH.
Voor meer informatie, zie www.humaninference.com