>

Rademaker Groep kiest voor mySAP All-In-One via Safe Passage programma

Full service fabrikant van installaties voor deegverwerking neemt afscheid van Baan

´s-HertogenboschRademaker Groep gaat gebruik maken van het Safe Passage programma van SAP. Dit programma omvat een speciaal aanbod van applicaties, technologie en support voor bedrijven die werken met ERP-software van Baan, Oracle, Siebel, PeopleSoft, JD Edwards of Retek. Deze bedrijven krijgen zo de mogelijkheid betrouwbaar en kostenefficiënt hun IT-infrastructuur te migreren naar SAP.

Rademaker heeft gekozen voor een migratie naar ODM III. Dit is een volledig vooringerichte brancheoplossing op basis van mySAP All-In-One van partner 2B Interactive voor ondernemingen met een klantordergestuurde logistiek en productiebesturing. Hans Ottens, sales adviseur van 2B Interactive, begeleidde het migratietraject: “Rademaker Groep is wereldwijd actief in de ontwikkeling en verkoop van installaties en machines voor deegverwerking. Het bedrijf maakte hierbij al sinds 1998 gebruik van Baan-software. In de komende jaren wil de onderneming zich verder ontwikkelen en dus werd ook de IT-infrastructuur tegen het licht gehouden. Rademaker maakte zich zorgen over de continuïteit van het Baan-platform en de toekomstige ondersteuning. Dit werd mede veroorzaakt doordat Baan in een periode van vijf jaar drie keer van eigenaar wisselde. Door de migratie naar mySAP All-in-one ODM III kiest Rademaker voor stabiliteit en flexibiliteit.”

TomorrowNow, 100 procent dochter van SAP, neemt sinds jaar en dag tegen een sterk gereduceerd tarief de maintenance over van bedrijven die PeopleSoft, JD Edwards en Siebel gebruiken. Vanaf 1 januari 2007 biedt zij deze service ook aan voor Baan-gebruikers. Bovendien levert SAP samen met haar partners uitgebreide tools en services voor gegevensmigratie.

“Het Safe Passage programma biedt bedrijven meerdere voordelen; ze zijn ervan verzekerd dat ze hun investeringen in de huidige systemen beschermen door de kortingen die ze ontvangen op licenties en support. Naast dit financieel aantrekkelijke aanbod krijgen ze bovendien de kans over te stappen naar een krachtig, flexibel en toekomstgericht beheersysteem,” aldus Marinus ter Laak, managing director van SAP Nederland. “Wij bieden ze een open platform dat bedrijfsprocessen integreert en ervoor zorgt dat klanten continu en real-time over bedrijfskritische informatie kunnen beschikken, nu en in de toekomst. Het platform kan desgewenst moeiteloos meegroeien met de klant.”

Klanten van Baan, Oracle, Siebel, PeopleSoft, JD Edwards en Retek kunnen meer informatie vinden op www.sap.com/netherlands.