>

SAP benoemt Applaza tot channel partner voor Life Sciences

´s-HertogenboschApplaza, een gespecialiseerd SAP adviesbureau uit Eindhoven, heeft het mySAP All-in-One channel partnership verworven voor de Life Sciences markt. Applaza introduceert de branchespecifieke oplossing ‘Vital4LifeSciences’ voor deze markt. Applaza ontwikkelde ‘Vital4LifeSciences’ voor de gelijknamige sector op basis van de mySAP ERP software. De kernprocessen van Life Sciences organisaties zijn daarbij vergaand voorgeconfigureerd, waardoor de oplossing snel, efficiënt en betaalbaar is in te voeren. Tevens is een volledige RFID toepassing beschikbaar, die in combinatie met de SAP software ruime mogelijkheden biedt voor een verdere optimalisatie van de logistieke processen.

SAP verwacht met Applaza haar positie in de Life Sciences markt, waaronder pharmaceutische bedrijven en handelaren en producenten van medische artikelen vallen, te versterken. “De gespecialiseerde branchekennis en professionele aanpak van Applaza geeft SAP de ruimte om verder te groeien bij middelgrote ondernemingen“, aldus Rinse Tamsma, Director Small and Midsize Enterprises bij SAP Nederland.

Jos Snapper en zijn business partner Jan Willem Bartz vormen samen de directie van Applaza en zijn al bijna 20 jaar actief in het implementeren en beheren van SAP software. Snapper: “Wij zien goede mogelijkheden om een unieke positie in deze markt te veroveren. Het is onze doelstelling om klanten door de strategische inzet van moderne ICT-hulpmiddelen, zoals de bedrijfssoftware van SAP en innovatieve RFID concepten, nog beter te laten presteren in de logistieke keten waarin zij opereren”.

Over Applaza

Applaza, gevestigd te Eindhoven, is gespecialiseerd in de implementatie van SAP en RFID systemen in de branches Life Sciences, Logistics en Consumer Products. Zij ondersteunt haar klanten bij het realiseren van het hoogst haalbare rendement op de goederenstroom door goederen met moderne informatietechnologie te identificeren en te volgen, door informatiesystemen te integreren en door alle logistieke processen stap voor stap te optimaliseren. Bezoek ook: www.applaza.nl.