>

SAP en Agenius bedienen groothandelaren met Trade4U

ArnhemAgenius en SAP Nederland gaan een intensieve samenwerking aan om klanten in het groothandelsegment te bedienen. Op basis van een diepgaande kennis van groothandelsprocessen en de brede functionaliteit van mySAP ERP, is een branchespecifieke mySAP All-in-One oplossing ontwikkeld. In combinatie met de jarenlange ervaring van de medewerkers van Agenius met het implementeren van SAP is Agenius dan ook benoemd tot mySAP All-in-One business partner door SAP Nederland.

Agenius biedt speciaal voor middelgrote (producerende) handelsbedrijven een vooringerichte bedrijfsoplossing: Trade4U. Met deze geïntegreerde oplossing, gebaseerd op mySAP All-in-One, krijgen klanten de beschikking over een oplossing waarmee alle bedrijfsprocessen op een krachtige wijze in hun totale samenhang worden ondersteund.

Agenius biedt zowel een ‘light’ als een ‘full’ variant van Trade4U. De varianten bieden rijke en flexibele functionaliteit voor het ondersteunen van financiële-, inkoop-, productie-, magazijn-, verkoop- en distributieprocessen. Beide oplossingen worden aangeboden op basis van een vaste prijs en zijn in drie tot vijf maanden volledig operationeel. Het resultaat: beduidend lagere operationele kosten, hogere klanttevredenheid, betrouwbaar en actueel inzicht in alle relevante bedrijfsgegevens.

Rinse Tamsma, Director SME bij SAP: “Wij zijn bijzonder trots op onze samenwerking met Agenius. Nu de mogelijkheden van onze software gecombineerd worden met de kennis, ervaring en betrokkenheid van de medewerkers van Agenius, zijn we in staat bestaande en nieuwe klanten in het groothandelsegment nog beter te ondersteunen.”

Richard van Dronkelaar, Directeur bij Agenius: “Dit partnership onderstreept de goede relatie die tussen SAP en Agenius is ontstaan. Meer dan voorheen kunnen wij onze klanten helpen met het invoeren van toekomstvaste bedrijfsoplossingen zodat zij datgene kunnen doen wat nodig is: slagvaardig ondernemen!”

Over Agenius

Agenius is een jong, maar zeer ervaren bedrijf. De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op de verkoop, de implementatie en de ondersteuning van bedrijfsoplossingen die zijn gebaseerd op software van SAP. Agenius staat voor kennis, ervaring, vertrouwen en betrokkenheid. Agenius combineert branchekennis en zeer ruime ervaring met het implementeren van SAP met een pragmatische en betrokken instelling om voor haar klanten de beste resultaten neer te zetten. Agenius is gevestigd in Baarn.
Voor meer informatie: www.agenius.nl.