>

SAP in zee met Ideo voor service management en mobility-oplossingen

´s-HertogenboschSAP Nederland heeft een partnerovereenkomst getekend met Ideo op het gebied van service management en mobility-oplossingen. Ideo realiseert mobiele oplossingen bij haar klanten op basis van de SAP Mobile technologie. Voor de service- en onderhoudsprocessen worden onder meer SAP Mobile Asset Management en SAP Mobile Service ingezet. Deze applicaties stellen mobiele werkers in staat vanaf elke locatie op elk gewenst tijdstip toegang te krijgen tot hun bedrijfskritische applicaties.

We werken al langer samen met SAP, vertelt John van Rooij, manager sales & marketing bij Ideo. “Op het gebied van mobility en SAP zijn wij absoluut specialisten, onze 19 consultants zijn dan ook allemaal gecertificeerd. Mobility oplossingen vereisen een nauwe integratie met de bedrijfsprocessen. Met onze specifieke vaardigheden zijn wij in staat SAP structureel te ondersteunen in verschillende trajecten door de toepasbaarheid van de mobility oplossingen te vergroten. De formele bevestiging van onze bestaande samenwerking met SAP zien wij als een teken dat we op de goede weg zijn en als een uitgelezen mogelijkheid de komende jaren verder te groeien.”

Volgens Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances bij SAP Nederland, is de partnerovereenkomst met Ideo een welkome aanvulling op het partnerbestand. ”Ideo is een stabiele partij die zich al sinds 1998 bewijst als specialist op het gebied van mobility-oplossingen. Met deze partner kunnen we klanten veel mobiliteitsoplossingen bieden.”

Over Ideo
Ideo helpt organisaties met het behalen van tastbare resultaten door de inzet van haar expertise en ervaring op het gebied van service- en onderhoudsprocessen in SAP. Door een integrale benadering worden processen geoptimaliseerd, eventueel gebruik makend van SAP complementaire producten.

Sinds onze oprichting in 1998 hebben we talrijke projecten in bekende binnen- en buitenlandse bedrijven uitgevoerd, bij zowel multinationals als bedrijven uit het MKB. Via onze consultants profiteren onze klanten van de omvangrijke kennis die we door de jaren heen hebben opgedaan op SAP gebied maar ook als het gaat om bedrijfsprocessen.
Meer informatie: www.ideo-nl.com.